All I want for Christmas: Horizon Zero Dawn

De dagen die naar Kerst leiden zijn altijd razend spannend, zeker voor ons gamers. Mariah Carey zong ooit All I want for Christmas is you, maar wij gamers zingen volmondig All I want for Christmas are games. Zo ook hier op de redactie. Iedere redacteur heeft een andere game gemist, maar welk nummer zingen zij precies? Welk gamerelateerde artikel hopen zij in het diepst van hun hart onder de boom aan te treffen? Geliefden opgelet, want All Peter wants for Christmas is Horizon Zero Dawn!

Horizon Zero Dawn

Ik heb niet specifiek één ding wat ik het liefst zou willen met Kerst, maar wat mij als eerste te binnen schoot, was Horizon Zero Dawn. Ik heb niet de tijd om alle nieuwe games te spelen, en daarbij schoten er een paar echte juweeltjes bij in. Horizon Zero Dawn is typisch zo'n pareltje, met name omdat ik rond de tijd van de release tot mijn knieën door plassen demonenbloed aan het waden was met Nioh. Zelfs die game heb ik nog steeds niet helemaal uitgespeeld.

Horizon Zero Dawn is absoluut de game van 2017 waarvan ik het meeste spijt heb dat ik deze niet heb gespeeld. De game is helemaal voor mij gemaakt lijkt het wel. Zo ben ik gek op grote singleplayer games met diepgaande verhalen, zijn robots gaaf en heb ik een zwak voor games met een ingestorte samenleving. Daarbij ben ik nog eens gek op games en films waarbij een stoere vrouw de hoofdrol vertolkt.

Tja, zo kan ik nog wel even doorgaan. Rudy heeft de game zelfs beoordeeld met vijf gouden sterren! De game is dan ook nog eens grotendeels gemaakt door Nederlanders, en dat is iets waar wij allemaal gerust erg trots op mogen zijn. Het zou zorgen voor wat spreekwoordelijk Oranje boven onder de boom!

onbekend

Welk cadeau hoop jij aan te treffen onder de boom? Is het toch Mariah Carey, of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat in de reacties zeker weten wat jij voor Kerst wil hebben, wie weet pikt iemand je wens op!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?