Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

The Elder Scrolls IV: Oblivion

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 21 maart 2006
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

All I want for Christmas: Huub met The Elder Scrolls IV: Oblivion

Ah, het is weer zo ver! Overal waar je kijkt, zie je versieringen hangen, Skyradio draait de hele dag door kerstmuziek en de pepernoten zijn eindelijk uit de schappen. Het is bijna kerst! Ik ben altijd iemand geweest die houdt van jaarlijkse tradities. Kerst is hier misschien wel de belangrijkste van! Ik ben echt een gezelligheidspersoon en ben graag samen met de mensen die ik liefheb. Helaas zal dat dit jaar wel wat anders gaan dan in andere jaren. Toch merk ik dat het hele gezeik over Corona mijn kerststemming niet heeft beïnvloed. Integendeel, ik merk juist dit jaar hoe belangrijk het is om je tijdens kerst verbonden te voelen met je naasten en de rest van de wereld. Naast het samen zijn is de kerst voor mij ook een tijd van tot rust komen. Dit doe ik dan ook graag in mijn uppie achter mijn pc. Nieuwe games staan bij mij niet op de planning tijdens de feestdagen, maar keer ik graag terug naar games die ik al lang niet meer gespeeld heb en die een belangrijke plek hebben in mijn hart. Dit jaar staat er een ware klassieker op de planning: The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Let’s Celebrate Christmas in Cyrodiil!

Iemand die zichzelf een echte RPG fan noemt, kan vaak verder terugkijken dan The Elder Scrolls V: Skyrim. Ik ben ook zeker van mening dat Oblivion nog steeds de beste Elder Scrolls is en ik moet van mezelf eens in de zoveel jaar een uitstapje maken naar dit meesterwerk. De wereld, het verhaal en de muziek betoveren mij weer elke keer als ik deze game opstart. Het geeft mij precies dat veilige en warme gevoel waar ik altijd zo naar verlang tijdens de feestdagen. Ik speel de game ook niet zozeer meer voor de story, die ken ik inmiddels wel uit mijn hoofd! Het gaat mij om het complete plaatje.

Deze kerst staat voor mij dus geheel in het teken van rust en het even ontsnappen aan de problemen die de wereld momenteel bezighouden. Ik kan me daarom geen betere game bedenken dan The Elder Scrolls IV: Oblivion. Mijn vriendin heb ik alvast gewaarschuwd voor het feit dat ze me deze kerst soms een dag kwijt kan zijn en gelukkig begrijpt ze dit helemaal. Ik wens iedereen een hele prettige en warme kerst toe! Geniet van elkaar, weliswaar op afstand, maar ook vooral van jezelf!

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?