All I want for Christmas: Jolien met Ring Fit Adventure

Geplaatst: 18 december 2019 12:00
Aangepast: 19 december 2019 19:28

Als het buiten zo koud, guur en donker is kun je twee dingen doen: of je trommelt familie, kennissen en vrienden op voor een heerlijk warmtevol kerstdiner of je voorkomt de vele overtollige kilo's aan kerstvlees en gaat sporten om warm te worden. Dat laatste is aan Jolien wel besteedt, want terwijl ze al druk bezig is met haar warming up puft ze vol goede moed "All I want for Christmas is Ring Fit Adventure" uit.

Sportend het nieuwe jaar in

Een game die dit jaar op de één of andere manier mijn aandacht trok was Ring Fit Adventure. Toen ik de aankondiging zag, vond ik het zo bizar uit dat ik meteen geïnteresseerd was. “Zo’n rare Fitness game kan alleen Nintendo bedenken,” dacht ik meteen. Helaas kon mijn studentenbudget het bedrag op dat moment niet ophoesten, vooral omdat Pokémon Sword een maand later uitkwam en ik die al gereserveerd had.

Toch staat deze game nog heel hoog op mijn verlanglijstje. Ik heb zoveel mogelijk spoilers ontweken, maar in de laatste maanden heb ik vrijwel alleen goede verhalen over Ring Fit Adventure gehoord. Ik wil graag meer gaan sporten en maak al jarenlang het goede voornemen om dat te gaan doen, maar door studie en eigen luiheid komt het elk jaar maar niet van de grond. Wie weet met deze game onder de boom gaat het misschien in 2020 wel lukken.

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ring Fit Adventure

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 oktober 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord