All I want for Christmas: Life is Strange: Before the Storm

De dagen die naar Kerst leiden zijn altijd razend spannend, zeker voor ons gamers. Mariah Carey zong ooit All I want for Christmas is you, maar wij gamers zingen volmondig All I want for Christmas are games. Zo ook hier op de redactie. Iedere redacteur heeft een andere game gemist, maar welk nummer zingen zij precies? Welk game gerelateerde artikel hopen zij in het diepst van hun hart onder de boom aan te treffen? Geliefden opgelet, want All Kees wants for Christmas is Life is Strange: Before the Storm!

Life is Strange: Before the Storm

Vorige zomer werd Life is Strange - Episode 1 gratis beschikbaar gesteld. Ik was lange tijd nieuwsgierig of dit een game voor mij zou zijn, en nu kon ik dit op een mooie manier uittesten. De episode speelde heerlijk weg en ik heb dan ook meteen het volledige seizoen aangeschaft. Dit bleek een uitstekende aankoop te zijn. Het verhaal en de geweldige sfeer, de time-travel krachten van Max, en de interessante personages en dialogen maken dit een topgame. Op een tweede deel moeten we nog even wachten, maar gelukkig kwam Square Enix met een prequel, genaamd: Life is Strange: Before the Storm.

Vanaf de aankondiging heb ik alles gevolgt rondom Life is Strange: Before the Storm. Het is een origineel idee om spelers in de huid te laten kruipen van Chloe, wat een zeer tof en rebels personage is. Ook lijkt het me zeer interessant om meer te weten te komen over Rachel en haar band met Chloe. Ondanks dat ik erg naar de game uitkeek, is het er nog niet van gekomen om deze te spelen. Dit vanwege de drukke laatste maanden van 2017, waardoor Life is Strange: Before the Storm toch een beetje van mijn radar was verdwenen. Gelukkig is er nu wat meer tijd en is het een ideaal moment om naar Arcadia terug te keren. Onlangs werd bekend dat de bonus episode van de Deluxe Edition de stemmen van Hannah Telle en Ashley Burch, de originele stemmen van Max en Chloe, bevat wat het een inkoppertje maakt voor welke versie ik ga. All I want for Christmas? Life is Strange: Before the Storm natuurlijk!

onbekend

Welk cadeau hoop jij aan te treffen onder de boom? Is het toch Mariah Carey, of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat in de reacties zeker weten wat jij voor Kerst wil hebben, wie weet pikt iemand je wens op!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?