All I want for Christmas: Nintendo Classic Mini Super Nintendo

Geplaatst: 24 december 2017 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De dagen die naar Kerst leiden zijn altijd razend spannend, zeker voor ons gamers. Mariah Carey zong ooit All I want for Christmas is you, maar wij gamers zingen volmondig All I want for Christmas are games. Zo ook hier op de redactie. Iedere redacteur heeft een andere game gemist, maar welk nummer zingen zij precies? Welk game gerelateerde artikel hopen zij in het diepst van hun hart onder de boom aan te treffen? Geliefden opgelet, want All Rudy wants for Christmas is de Nintendo Classic Mini Super Nintendo!

Nintendo Classic Mini Super Nintendo

Soms glipt er weleens wat door je vingers. Afgelopen jaar was dat voor mij de Nintendo Classic Mini Super Nintendo. Niet door mijn eigen handelen, want ik had hem braaf ge-pre-ordered. Nee, het was helaas de schuld van het gigantische online warenhuis die teveel orders heeft aangenomen. Hierdoor zijn bepaalde mensen de dupe, waaronder ik dus ook. Helaas, maar er is blijkbaar niets aan te doen. Toch baal ik nog tot de dag van vandaag dat hij hier niet bij mij in de kast staat te shinen. Zijn kleine broertje de NES doet dat immers wel en de originele SNES net zo wel.

Toch blijf ik mij afvragen waarom ik dat ding graag wil. Ik heb het origineel en alle bijbehorende games immers tentoongesteld staan in mijn collectie. Is het pure hebzucht? Wil ik gewoon alles hebben, of brengt de heruitgave mij terug naar mijn jeugdjaren zonder zorgen? Het is vast een beetje van beiden. Helaas is de SNES mini niet dermate gevuld met games dat ik mijn zuurverdiende centen wil aftikken om er alsnog een te halen, en toch blijft het kriebelen. Het is een enorme tweestrijd die blijft vreten aan je financiële redenering. Wellicht dat deze oproep voldoende is voor de kerstman om eens een bezoekje bij mij langs te brengen. De kerstboom is immers net zo prijzig als een SNES Mini!

Welk cadeau hoop jij aan te treffen onder de boom? Is het toch Mariah Carey, of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat in de reacties zeker weten wat jij voor Kerst wil hebben, wie weet pikt iemand je wens op!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer