All I want for Christmas: Persona 5

De dagen die naar Kerst leiden zijn altijd razend spannend, zeker voor ons gamers. Mariah Carey zong ooit All I want for Christmas is you, maar wij gamers zingen volmondig All I want for Christmas are games. Zo ook hier op de redactie. Iedere redacteur heeft een andere game gemist, maar welk nummer zingen zij precies? Welk game gerelateerde artikel hopen zij in het diepst van hun hart onder de boom aan te treffen? Geliefden opgelet, want All Michelle wants for Christmas is Persona 5!

Persona 5

Er blijven in een gamejaar altijd wel wat pareltjes liggen. Mede doordat wij als gamers onze eigen portemonnee leegroven waardoor we vervolgens moeten kiezen tussen bepaalde titels. Zo heb ik dit jaar games zoals Middle-earth: Shadow of War en Mario + Rabbids Kingdom Battle gemist, maar waar ik nu achteraf het meest spijt van heb is Persona 5.

De game Persona 5 heb ik dit jaar eigenlijk simpelweg over het hoofd gezien. De Nintendo Switch heeft dan ook een aardige schaduw geworpen over de gamereleases in de daaropvolgende maand. Dat terzijde genomen heb ik altijd al mijn twijfels gehad over de Persona-games en daarom nooit eentje in huis gehaald.

Toch wil ik Persona 5 een kans geven. De game bevat een uniek Japans school sfeertje en doet me erg denken aan één van mijn favoriete games: The World Ends With You. De game is volgens velen zeker niet makkelijk en wellicht wat ingewikkeld, maar dat biedt juist de nodige uitdaging. Voordat het jaar ten einde is, wil ik Persona 5 graag in huis te hebben. Mijn arme centjes zijn helaas al in beslag genomen dus hopelijk leest de lieve Kerstman dit.

onbekend

Welk cadeau hoop jij aan te treffen onder de boom? Is het toch Mariah Carey, of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat in de reacties zeker weten wat jij voor Kerst wil hebben, wie weet pikt iemand je wens op!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?