Check hier alle Nacon Connect 2024 content

All I want for Christmas: Star Wars: Battlefront II

Geplaatst: 22 december 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De dagen die naar Kerst leiden zijn altijd razend spannend, zeker voor ons gamers. Mariah Carey zong ooit All I want for Christmas is you, maar wij gamers zingen volmondig All I want for Christmas are games. Zo ook hier op de redactie. Iedere redacteur heeft een andere game gemist, maar welk nummer zingen zij precies? Welk game gerelateerde artikel hopen zij in het diepst van hun hart onder de boom aan te treffen? Geliefden opgelet, want All Devin wants for Christmas is Star Wars: Battlefront II!

Star Wars: Battlefront II

Star Wars: Battlefront II is best vaak negatief in het nieuws geweest vanwege zijn microtransacties. Ik was bij de aankondiging van de game best hyped, maar nadat ik steeds meer te zien kreeg en zelfs speelde, veranderde dit in een teleurstelling. Space Battles waren nog steeds een losstaande mode en het leek alsof de game bewust ingewikkeld gemaakt was. Ik heb de game dan ook niet laten liggen vanwege de microtransacties, maar puur doordat de verbeterpunten waarop ik had gehoopt niet gerealiseerd waren.

Na het zien van Star Wars: The Last Jedi begon het heerlijke Star Wars-gevoel weer te leven. Dit was dan ook het moment waarop ik besefte dat een toffe Star Wars-game nodig is om dat gevoel te koesteren. De vrij positieve review van Rudy maakt het gemis van deze game ook niet minder en alleen de, volgens reviewers, goeie campaign kan al een reden zijn om de game te kopen! De YouTube-video's van gameplay trekken mij als een magneet richting de PlayStation Store, maar ik vestig de hoop voorlopig even op Mister Santa die van mij met alle liefde een copy van deze game mag komen bezorgen!

Welk cadeau hoop jij aan te treffen onder de boom? Is het toch Mariah Carey, of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat in de reacties zeker weten wat jij voor Kerst wil hebben, wie weet pikt iemand je wens op!

Lees meer