De Kwestie: Call of Duty moet terug naar zijn roots

In de vorige poll vroegen we jullie of Nintendo in 2017 weer mee gaat doen nu ze de Nintendo Switch op de markt brengen. Er is weer lekker veel gestemd en 53 procent heeft vertrouwen in de nieuwe console van Nintendo. Iets meer dan een kwart van de stemmers (27 procent) ziet de Switch niet zitten, terwijl 20 procent nog twijfels heeft over de console.

onbekend

Activision heeft tijdens een financiële presentatie op een aandeelhoudersvergadering laten weten dat Call of Duty terugkeert naar zijn roots. De verkoopcijfers van Call of Duty: Infinite Warfare vielen wat tegen waardoor er nu wordt gekeken naar de klassieke delen van de serie. Het is nog niet duidelijk of de nieuwe Call of Duty zich daadwerkelijk tijdens de Tweede Wereldoorlog afspeelt of dat er wordt gekeken naar de Modern Warfare-delen. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar wat jullie van deze keuze vinden en komen dan ook met de stelling:

Call of Duty moet terug naar zijn roots.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?