De Kwestie: De beste games van de afgelopen 12 jaar

Gameliner bestaat twaalf jaar! Daarom heeft heel de redactie van Gameliner zijn of haar drie favoriete games van de afgelopen twaalf jaar op een rijtje gezet. We hebben uiteindelijk een hele mooie lijst met games weten samen te stellen! Het is erg opvallend dat er maar één enkele titel meerdere keren wordt genoemd. We kunnen wel concluderen dat we een zeer uiteenlopende smaak hebben. Iets waar we, naar mijn mening, trots op mogen zijn.

onbekend

Overigens was het voor vrijwel iedereen ontzettend moeilijk om er echt maar drie te kiezen, want met het grootste gemak had iedereen wel twintig zeer geliefde games uitgezocht. Uiteindelijk heeft ieder van ons drie titels gekozen die echt voor onszelf het meest belangrijk zijn geweest of echt zijn bijgebleven.

Wij zijn zeer benieuwd naar wat jullie favoriete games zijn van de afgelopen twaalf jaar, daarom starten we een nieuwe poll. Laat het ons weten!

Alex

Red Dead Redemption/Grand Theft Auto V (keuzes keuzes)
TimeSplitters: Future Perfect
Mario Kart 8

onbekend

Bobby

BioShock
Portal 2
Minecraft

onbekend

Devin

The Last of Us
Grand Theft Auto: San Andreas
Call of Duty: Modern Warfare 2

onbekend

Kees

Assassin's Creed II
The Elder Scrolls 4: Oblivion
Call of Duty 4: Modern Warfare

onbekend

Michelle

Kingdom Hearts II
Blue Dragon
Lost Odyssey

onbekend

Peter

Dead Space
Mass Effect
Dark Souls

onbekend

Rudy

The Witcher 3
Call of Duty 4: Modern Warfare
Red Dead Redemption

onbekend

Simon

The Last of Us
Grand Theft Auto V
Dying Light

onbekend

Sonia

The Legend of Zelda: The Windwaker HD
Batman: Arkham Asylum
Alice: Madness Returns

onbekend

Met wie ben jij het het meest eens? Welke titels zijn jullie favorieten van de afgelopen twaalf jaar? Laat het ons weten in de poll en de reacties!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?