De Kwestie: Ga jij Call of Duty WWII kopen?

In de vorige poll vroegen wij van welke console jullie het liefst een heruitgave willen zien. De meeste stemmen van jullie (38%) zien graag een mini-console van de Nintendo 64 verschijnen. Daaronder staat met 19% een GameCube heruitgave op het verlanglijstje. De Sony PlayStation (16%) en de SEGA Dreamcast (14%) is ook volgens veel van jullie een geliefde optie. De Atari 2600 (3%) en de Microsoft Xbox (2%) zijn echter minder gevraagd en kunnen dus nog wel even op zich laten wachten.

Nu we hier een duidelijk beeld van hebben, kunnen we door naar een nieuwe poll. Call of Duty keert vanaf 3 november weer terug naar zijn roots. De serie heeft zich een tijdlang op de toekomst kunnen richten, maar na flink wat kritiek keert de franchise terug naar de Tweede Wereldoorlog met Call of Duty: WWII. Jetpacks, wallrunnen en geavanceerde wapens horen volgens velen niet thuis in de serie. Wij vragen ons echter af of de afgehaakte spelers WWII weer een kans geven en of de nieuwkomers de charme van het ouderwetse kunnen waarderen.

Wij vragen jullie dan ook: Ga jij Call of Duty WWII kopen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?