De Kwestie: Ga jij de PlayStation 4 PRO aanschaffen?

In de vorige poll stond de gamescom centraal. We vroegen jullie of we tijdens de gamescom verrassingen konden verwachten. De meerderheid (56 procent) liet weten niet te rekenen op verrassingen. 29 procent van de stemmers twijfelde nog, terwijl de overige 15 procent ervan uit ging dat er een aantal surprises op de planning stonden tijdens de beurs.

onbekend

Vorige week werd dan eindelijk de verbeterde PlayStation 4 aangekondigd door Sony. De console gaat door het leven als de PlayStation 4 PRO en bevat sterk verbeterde specificaties. Hierdoor ondersteunt de console 4K-resoluties en HDR waardoor games er nog beter uit komen te zien. De PlayStation 4 PRO ligt al vanaf 10 november in de winkels en zal 399 euro gaan kosten. Wij zijn benieuwd wie de console in huis gaat halen en vragen dan ook:

Ga jij de PlayStation 4 PRO aanschaffen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?