Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

De Kwestie: Hoelang zou jij in de rij staan voor een speelsessie met een game?

Het is weer tijd voor een nieuwe poll, maar eerst bekijken we nog even de uitslag van de vorige poll Wij vroegen wat jullie graag wilde zien op de gamescom. Met 38% van de stemmen mag het duidelijk zijn dat jullie graag een nieuwe IP wilde zien, terwijl dertig procent graag een nieuwe console of handheld had willen zien. Nieuwe gameplay is wat 22% van de stemmen graag wilde en elf procent smeekte om een vervolg van een al bestaande franchise.

De gamescom is net voorbij en daar ontstond de inspiratie voor deze poll. Het was namelijk absurd hoelang de rijen waren bij bepaalde games en tijdens de interviews hoorde ik ook nog eens dat de gemiddelde bezoeker slechts drie games kon checken op een dag. Dan ben ik stiekem toch wel blij dat wij als pers binnenkomen. Naar aanleiding van deze interviews leek mij leuk om te weten hoelang jullie maximaal in de rij zouden staan voor een game die bijvoorbeeld voorlopig nog niet verschijnt! De nieuwe vraag luidt dan ook:

Hoelang zou jij in de rij staan voor een speelsessie met een game?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?