De Kwestie: Is jouw backlog groot genoeg om te overwinteren?

In de vorige poll vroegen wij of jullie Call of Duty: WWII in huis halen. Een ruime 52 procent van de stemmen geeft aan dat ze de game kopen en blij zijn dat de toekomst meuk eindelijk van de kaart is. Een andere 25 procent gaat de game niet kopen, omdat Call of Duty het simpelweg verprutst heeft naar hun gevoel. Vijftien procent van de stemmers heeft de game zelfs nooit gespeeld en acht procent koopt elk deel en dus ook de nieuwkomer in de serie.

Het is alweer tijd voor een nieuwe poll. Dit keer gaat deze over het overschot aan games. In deze laatste maanden van het jaar zijn er, en verschijnen er zelfs nog, een hoop mooie games. Leuk al die games, maar de gemiddelde speler komt tijd tekort om ze allemaal uit te spelen en op die manier ontstaat er een enorme stapel aan games die nog voltooid, of zelfs nog uit het plastic gehaald, moeten worden. Zo'n stapel staat bekend als de "backlog". De winter maakt in rasse schrede zijn entree en met het koude weer is gamen zeker geen vreemde bezigheid, maar ga je dan voor de nieuwe games of ga je eindelijk eens beginnen aan de backlog?

Wij vragen in deze poll dan ook: Ga jij overwinteren met je backlog?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?