De Kwestie: Maak jij gebruik van de Steam Summer Sale?

In de vorige poll vroegen wij welke E3-persconferentie volgens jullie het beste was. Er is weer veel gestemd en 34% van die stemmen is van mening dat Sony de beste persconferentie had. Achter Sony volgde Ubisoft (24%), Nintendo (18%), Microsoft (17%) en Electronic Arts (5%). Bethesda kreeg slechts twee procent van de stemmen en de Pc Gaming Show helemaal geen, oef.

onbekend

De Steam Summer Sale is ondertussen weer van start gegaan. Ieder jaar geeft Steam je de beste aanbiedingen op het gebied van pc-gaming en ook dit jaar kan je weer goed misbruik maken van je creditcards. Ikzelf heb tot nu toe nog geen geld aan Gabe's grote kortingsfeest uitgegeven. Is dit ook bij jullie zo, of hebben jullie al centjes laten rollen? Om dit te weten te komen, vragen wij in de nieuwe poll dan ook:

Maak jij gebruik van de Steam Summer Sale?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?