De Kwestie: Naar welke gamelocatie zou jij op vakantie willen?

De zomer is in volle gang en daarom vroegen we in de vorige poll of jullie tijdens de zomervakantie gaan gamen. De meerderheid (56%) gaat verder met de games van de afgelopen maanden, terwijl 14% zijn backlog gaat wegwerken. Het kleinste gedeelte (9%) is alleen van plan om op handhelds te gamen en 21% laat weten geen tijd te hebben om te gamen tijdens de vakantie.

Aangezien het in Nederland niet altijd topweer is en we toch in de zomerse vakantiestemming willen blijven, zijn we benieuwd naar welke gamelocatie jullie op vakantie zouden gaan als dat mogelijk zou zijn. De nieuwe stelling luidt dan ook:

Naar welke gamelocatie zou jij op vakantie willen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?