De Kwestie: Sony moet een vergoeding bieden voor de problemen met PSN

In de vorige poll vroegen wij jullie of 2017 een succesvol gamejaar is geweest. De meningen zijn aardig verdeeld, maar toch hebben de meeste mensen (52%) laten weten dat 2017 naar hun mening een succesvol jaar in gaming is. 38% twijfelt en slechts tien procent laat weten het afgelopen jaar helemaal niks te vinden.

Ondertussen hebben we weer een nieuwe poll voor je en we zijn heel benieuwd naar jullie antwoord. Recentelijk zijn er behoorlijk wat problemen geweest met het PlayStation Network. Er was geregeld downtime en dit heeft bij sommigen tot flink wat frustratie geleid. Is dat echter ook bij jou het geval geweest? Daarom stellen we de volgende vraag: Sony moet een vergoeding bieden voor de problemen van PSN de afgelopen periode. Wij horen graag hoe jij erover denkt!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?