De Kwestie: Speel jij games voor de achievements/trophies?

In de vorige poll vroegen wij of jullie gebruik maken van de Steam Summer Sale. De sale is ondertussen al voorbij en jullie stemmen waren goed verdeeld. Het blijkt dat 39% tijdens het stemmen hun eerste aankoop al gedaan hadden en wie weet daarna wel meer? Een andere 29% moest nog kijken of er voor hun wat tussen zat en 27% gaf aan niet op de pc te gamen. Een kleine vijf procent van de stemmen zei dat ze in de zomer totaal niet bezig zijn met games, iets wat ik, met de Nederlandse zomer in gedachten, niet helemaal geloof.

onbekend

Games kunnen van zichzelf al ontzettend uitdagend zijn, maar om de uitdaging nog wat op te krikken zijn er op platformen zoals Steam, Xbox en PlayStation ook nog eens Prestaties, Achievements en Trophies te verdienen. De ene is super makkelijk en de ander is vrijwel onmogelijk. Veel gamers laten deze laatste schieten, terwijl andere zelfs games opnieuw spelen om alles binnen te slepen. Wij zijn benieuwd tot welke groep jullie behoren en vragen dan ook:

Speel jij games voor de achievements/trophies?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?