De Kwestie: Wat wil jij zien tijdens de gamescom?

Het is tijd voor een nieuwe poll, maar eerst nemen we de uitslag van de vorige poll nog even door. De vraag was: welke handheld helpt jou de zomers door? Met 34% van de stemmen is de telefoon/ tablet de absolute winnaar. Deze wordt gevolgd door de Nintendo Switch (23%), de PlayStation Portable/ Go/ Vita (21%), en de Nintendo DS/ 3DS (18%). De Gameboy Color/ Advance/ SP en de overige handhelds moeten het met respectievelijk drie en één procent van de stemmen doen.

onbekend
Foto: Koelnmesse / gamescom.be

De E3 ligt alweer achter ons en nu staat de gamescom voor de deur. De beurs in Keulen is de afgelopen jaren flink gegroeid, en is altijd goed voor een hele hoop aankondigingen, nieuws en gameplay. Wij zijn benieuwd waar jullie het meest naar uitkijken. De nieuwe vraag luidt dan ook:

Wat wil jij zien tijdens de gamescom?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?