De Kwestie: Welke E3-persconferentie wil jij echt niet missen?

Het is alweer bijna zover. De Electronic Entertainment Expo, beter bekend als de E3, gaat binnenkort weer van start. Het Los Angeles Convention Center staat vanaf 13 juni tot en met 15 juni compleet in het teken van de game-industrie. Dit jaar is er naast een lading aan games ook weer hardware aanwezig. Zo maakt de Nintendo Switch zijn debuut op de E3 en gaat Microsoft zijn, nog steeds erg mysterieuze, Project Scorpio uit de doeken doen.

onbekend

Het hele evenement draait eigenlijk om de persconferenties. Verschillende uitgevers en ontwikkelaars laten tijdens deze conferenties namelijk zien wat zij aan het ontwikkelen zijn en wat wij dus aankomende jaren van hun kunnen verwachten. Aangezien het evenement in Amerika gehouden wordt, zijn de Nederlandse tijden hier en daar wat ongunstig. Ondanks dat is onze redactie zoals ieder jaar weer enkele slaapuren aan het overslaan vanwege dit evenement. Wij vragen ons af voor welke persconferentie jullie wakker blijven en vragen dan ook:

Welke E3-persconferentie wil jij echt niet missen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?