Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

De Kwestie: Welke E3-personferentie was het beste?

In de vorige poll vroegen wij welke E3-persconferentie jullie echt niet wilden missen. Het blijkt dat Sony's persconferentie echt niet gemist kan worden aangezien ruim 36 procent van de stemmen voor Sony koos. Na Sony volgde Nintendo met achttien procent, Microsoft met twaalf procent, maar bleek ook meteen dat twaalf procent van de bezoekers het nieuws wel bij ons komt lezen. Verder kan elf procent de persconferentie van Ubisoft niet missen en vijf procent die van EA. Zes procent van de stemmers blijkt niet naar persconferenties te kijken. Even tussen mij en die zes procent, het klinkt misschien saai, maar deze persconferenties zijn serieus vet, geloof me!

onbekend

Omdat de E3 zo verdomd snel is gegaan, blijven we met de nieuwe poll nog even in het sfeertje hangen. Er is namelijk weer onwijs veel mooiigheid getoond. We hebben het dan over onder andere Microsofts nieuwe console, Beyond Good and Evil 2 en gameplay van Super Mario Odyssey. Toch blijft er altijd een ding na galmen aan het eind van de E3 en dat is de vraag welke persconferentie nou het vetst was. Wij vragen in deze poll dan ook:

Welke E3-personferentie was het beste?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?