Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

De Kwestie: Welke handheld helpt jou de zomers door?

Het is weer tijd voor een nieuwe poll, maar eerst kijken we nog even naar de uitslag van de vorige poll. Wij vroegen of jullie games spelen voor de achievements/trophies. Het blijkt dat nogal verschillen van mening. 46% speelt namelijk games niet speciaal voor de beloningen, maar probeert het wel zo nu en dan. 39% moet koste wat kost al de beloningen behalen en vijftien procent heeft er weer totaal niets mee!

onbekend
Bron: Nintendolife.com

Nu is het tijd voor onze nieuwe vraag. Vrijwel iedereen heeft er wel een in huis liggen, een handheld. Of het nou een Nintendo Switch, een GameBoy Color, of een PlayStation Vita is, ze geven je allemaal de mogelijkheid om buiten huis toch te genieten van je favoriete games. Juist nu, in de zomer, is het cruciaal dat je op je vakantie toch een lekker potje kunt gamen. Wij vragen jullie dan ook:

Welke handheld helpt jou de zomers door?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?