Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

De leukste online games om te spelen in je vrije uurtjes

Gamen wordt steeds meer maninstream. Met online games zijn games nog toegankelijker dan ooit. Je hoeft zelfs niet meer een spelcomputer of console te kopen. Online zijn er genoeg games te vinden voor iedere soort gamer. Ontdek wat de leukste online games van dit moment zijn en ontdek deze games straks zelf.

Advertising8

Arkadium Bubbles

Speel misschien eens een bubbelspel online. Arkadium bubbles is een goede optie. Het idee achter Arkadium Bubbles is, zoals in elk bubbelspel, dat je bubbels laat knappen in verschillende levels. Je laat bubbels knappen door een kanon te gebruiken. Dat klinkt als een trucje op de kermis, maar terwijl je met je kanon de bubbels probeert te raken, krijg je als speler ook allerlei objecten naar je toegeworpen in dit spel, waardoor het richten op de ballonnen een stuk lastiger wordt dan het lijkt. Probeer het zelf eens uit!

Arcadium

Sifu op Steam

Steam is een nieuw online gameplatform waar je games kunt downloaden tegen betaling. Het platform wordt steeds populairder en bereikte afgelopen oktober een ultiem record met maar liefst 30.032.005 gebruikers online. Van deze 30 miljoen waren 8,5 miljoen gebruikers ook echt aan het gamen.

Op Steam vind je allerlei spellen die je ook op de Xbox kunt spelen. Een van deze spellen is Sifu. Je kunt dit spel sinds maart 2022 spelen bij Steam. Sifu is een game van Franse makelij en wordt ook wel een ‘beat 'em up-videogame’ genoemd. Het spel speelt zich af in het China van nu en laat de karakters verschillende vechtsporten uitoefenen op een vechtsportschool.

Sifu Review

Into the Breach op Netflix

Ja, je leest het goed. Speel ook eens spellen op de app van Netflix. De games die je bij je streamingabonnement krijgt speel je gewoon in de app op Android of iOS. Netflix heeft een aantal prima games gemaakt en wil daarmee, volgens de CEO, de strijd aangaan met de aanbieders van games in de cloud. Deze games worden een concurrent van films en series streamen, denkt Netflix.

De games hebben natuurlijk links naar series, denk aan Stranger Things of Squid Game. Een goed spel op de app van Netflix is Into the Breach. Dit is een ‘turn-based strategy video game’ waarin je speelt met soldaten die het opnemen tegen een leger aan gigantische monsters die ‘Vek’ genoemd worden. Je kunt tegen de monsters vechten door verschillende wapens en uitrustingen te gebruiken in de strijd.

Into the Breach

Forge of Empires

Spelen in apps is leuk, maar ook in je browser kun je verschillende spellen spelen. Op het web zijn met name games populair waar je een stad kunt bouwen, in de geest van Age of Empires. Forge of Empires is een online game die je in je internetbrowser speelt, die zelfs qua naam lijkt of Age of Empires. De game is ontwikkeld door InnoGames uit Duitsland.

Je moet in dit spel een stad bouwen en zo punten verzamelen voor een ranglijst. Het spel begint in de steentijd en gaat zo via de Romeinse oudheid en middeleeuwen naar andere tijden en komt zo uit bij onze huidige tijd. Een spel dat ook gamers die niet zo verzot zijn op schieten, vechten en rennen kunnen waarderen.

Forge of Empires

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?