Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

De Rondvraag: Naar welke game uit Xbox' Showcase kijk jij het meest uit?

De Xbox Games Showcase is vorige week uitgezonden. De meningen over de Showcase zijn verdeeld, maar er werden genoeg games getoond om de fans enthousiast te maken en misschien helpt het om de twijfelaars over de streep te trekken. Met gameplay van Halo Infinite en trailers van onder andere Psychonauts 2, Forza Motorsport en Fable kunnen we bepalen of de Xbox Series X iets voor ons is. Natuurlijk hebben we nog lang te gaan, voordat de nieuwe console uitkomt dus ik hoop op meer verrassingen van Microsoft in de aankomende maanden. Na het zien van de Xbox Showcase hebben onze redactieleden een beeld gekregen van de toekomst van de Xbox Series X en ze bespreken de game die er voor hen uitsprong.

Celine is helemaal verkocht door Psychonauts 2

De Xbox Games Showcase heeft mij helemaal verkocht met Psychonauts 2. Tijdens de showcase kregen we een nieuwe gameplaytrailer te zien en het was net alsof je in een hele gekke trip zit. Deze game moet ik hebben, dus ik heb ook al besloten om het eerste deel aan te schaffen om een idee te krijgen van het verhaal. De magische wereld van Everwild sprak mij ook aan. Lekker op avontuur in de natuur is wat ik het liefst doe. Everwild geeft mij precies datzelfde gevoel, maar dan met bovennatuurlijke elementen natuurlijk. Nu hoop ik dat beide games ook uitkomen voor de PlayStation 4 of 5, want anders ben ik toch wel teleurgesteld.

onbekend

Claudia is zeer nieuwsgierig naar Balan Wonderworld

Tijdens de Xbox Games Showcase heb ik een aantal hele toffe games voorbij zien komen. Nu ben ik zelf absoluut geen Xbox-gamer, maar gelukkig komen alle games ook gewoon naar de pc en sommige andere consoles. De games waar ik het meeste naar uitkijk, zijn in dit geval Balan Wonderworld en de nieuwe Fable-game. Balan Wonderworld ziet er gewoon zo ontzettend kleurrijk en bijzonder uit. Deze action platformer is ontwikkeld door de makers van Sonic en de Nights-serie en dat zie je hier heel goed in terug. Ik ben erg benieuwd wat ze met deze game gaan doen. Daarnaast ben ik ook erg benieuwd naar de nieuwe Fable. Als groot fan van fantasy RPG’s is Fable natuurlijk een serie waar ik mij flink mee heb weten te vermaken. Even gingen er geruchten rond dat de nieuwe Fable een MMO ging worden, maar dat schijnt nu niet meer zo te zijn. Het zou meer om een open-world RPG gaan en daar zou ik zeker geen moeite mee hebben!

onbekend

Eilish gaat als liefhebber van horror voor The Medium

In eerste instantie was mijn antwoord zeker Fable geweest. Maar aangezien het nogal onzeker is of het wel echt een geheel nieuwe Fable game wordt, kies ik toch voor een andere game. Als liefhebber van horror games ga ik dan voor The Medium. De game ziet er goed uit en het principe van spelen in twee alternatieve universums vind ik super gaaf. Ik ben enorm benieuwd of de uitvoering even goed is als het idee, want dat is altijd even afwachten. Maar ik hou goede hoop, want het wordt toch onderhand wel weer tijd voor een echte horror game. Een horror game waardoor ik mijn vriend ’s nachts weer wakker moet maken om te vragen of het licht aan mag.

onbekend

Delano kan niet kiezen

Er zijn een heleboel toffe titels voorbij gekomen tijdens de Xbox Showcase. Titels waarvan ik warm werd en titels die mij mogelijk over de streep trekken om opnieuw voor team Xbox te kiezen in de komende generatie. Eigenlijk heb ik niet één antwoord paraat op deze vraag, maar twee. Dat zijn Forza Motorsport en Everwild. Waar de één al tijden meedraait op Xbox, is de ander splinternieuw. Forza Motorsport 6 was mijn eerste game voor de Xbox One; ik heb ook een geweldige blauwe Xbox One-forza editie onder mijn televisie staan en kon destijds, toen de game uitkwam, moeilijk geloven dat een racegame zo realistisch en mooi kon zijn. Forza Motorsport 8 gaat dit natuurlijk nog eens overtreffen. Everwild geeft me daarentegen hele andere gevoelens; ik ben enthousiast over het feit dat hier een nieuw fantasy-achtige franchise uit de grond wordt gestampt, waar ik overigens ook echt Avatar-achtige vibes van krijg. Mocht je het nog niet weten: ik ben gek op Avatar. De creativiteit die de game te bieden heeft, kwam direct naar voren in de vorm van mythische en mysterieuze wezens. Mijn aandacht had het in ieder geval direct.

onbekend

Welke game sprong er voor jou uit tijdens de Xbox Games Showcase? Laat het ons weten in de comments.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?