Check hier alle Nacon Connect 2024 content

De Rondvraag: Wat hoop je te zien tijdens Xbox Inside?

Geplaatst: 6 mei 2020 17:00

Morgen is er weer een Xbox Inside en de verwachtingen zijn hoog. Bij deze Xbox Inside staat de Xbox Series X centraal en wordt er aandacht besteed aan de launch games en meer. We weten dat er iets wordt getoond van Cyberpunk 2077 en Assassin's Creed: Valhalla, maar het gaat natuurlijk ook om de games die je van je sokken blazen. Dit zijn de games die je niet had verwacht, maar na de trailer gezien te hebben wel meteen wilt aanschaffen. Verder hopen we natuurlijk op de exacte releasedatum voor de Xbox Series X, maar dat is misschien ijdele hoop. De redactieleden kunnen ook niet wachten en speculeren over de games waar ze naar uitkijken.

Bram hoopt wat van Elden Ring te zien

Xbox Inside met de Xbox Series X. Ik had dit niet zo snel zien aankomen, but here we are! We weten dus dat Assassin’s Creed Valhalla een nieuwe trailer krijgt, dat is op zich best nice. De first-party studios zijn deze keer niet aanwezig, wat ik jammer vind. Ik had graag wat van Everwild of Halo Infinite gezien, maar daar moeten we nog even op wachten. Dit keer gaat het om de studio’s die partners zijn met Xbox, maar geen exclusieve zooi voor hen maken. Mijn keuze gaat nu direct naar Elden Ring. De opvolgers van Sekiro, Dark Souls en al die andere heerlijke actie/RPG’s. Dark Souls III is één van mijn favoriete games en we weten gewoon nog veel te weinig van Elden Ring. Dus ik hoop bij dezen, dat ze wat mooie dingen kunnen laten zien, met de kracht van de volgende generatie. Hoe dan ook, ik heb er zin in!

Claudia droomt van een Fable

Om heel eerlijk te zijn, maakt het mij niet zoveel uit wat er tijdens de Xbox Inside-presentatie wordt getoond. Ik heb namelijk nooit een Xbox gehad en ik ben ook niet van plan om de Series X aan te schaffen als deze uitkomt. Nu is het natuurlijk wel zo dat de games die straks op de Series X verschijnen, ook op de pc speelbaar zullen zijn. Goed, als ik dan toch ergens op moet hopen, dan hoop ik op een aankondiging van Fable 4. Het heeft namelijk wel lang genoeg geduurd sinds we voor het laatst iets van de serie hebben mogen horen en qua timing zou het echt perfect zijn als er een nieuwe Fable met de Xbox Series X gelanceerd zou worden. Het zal natuurlijk wel weer niet, maar we mogen toch stiekem wel een beetje hopen?

Patrick gaat voor de Caped Crusader

Ja, beste lezer. Ik weet best dat dit wishful thinking is en totaal idioot om te denken dat Inside Xbox ruimte gaat geven aan de vleermuisman uit Gotham City, maar een man can dream, toch? Al heel lang gonzen er allerlei geruchten over de nieuwe Batman-game die in de maak zou zijn, maar een officiële aankondiging blijft al tijden uit. Tot mijn grote frustratie, want ik heb mij gigantisch weten te vermaken met de Batman Arkham-games en ik wil meer! De honger naar een nieuwe game in deze serie is groot en dient snel te worden gestild. Dus dan maar morgenmiddag tijdens Inside Xbox. Een realistischere optie? Iets van een nieuwe Alan Wake lijkt mij wel erg tof.

Delano wil GTA 6 en vliegende scooters zien

Oké, laten we eens gek doen! Je leest de kop en je denkt waarschijnlijk meteen: “Haha, Delano toch. Jij mallerd. Dat gaat toch nooit gebeuren.” Nee, ik denk dat je gelijk hebt. De kans dat dit gebeurt is natuurlijk vrij nihil. Want waarom zou Rockstar die primeur zomaar in Microsofts schoot werpen. Maar zoals je wellicht ook weet was dat niet de vraag. Er wordt gevraagd naar wat ik hoop, dit is geen voorspelling. En daarom zeg ik GTA 6. Het zou de ultieme droom zijn, toch? Twee weken geleden heb ik zelf voor het eerst het vijfde deel in huis gehaald en daar beleef ik momenteel veel plezier aan. Geweldig die online modus. Vliegende scooters die me om de twee minuten van het leven beroven. Het is gewoon genieten. Maar GTA 6 dus, dat is wat ik hoop te zien. Mocht die aankondiging daadwerkelijk volgen, dan zal ik achteraf stellig beweren dat dit wel degelijk een voorspelling was en dan mag jij mij “Hij, die het wist” noemen.

onbekend

Heb jij nog grote verwachtingen voor de Xbox Inside of laat je het gewoon over je heen komen? Laat het ons weten in de comments.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord