Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

De Rondvraag: Wat ontbrak volgens jou tijdens Ubisoft Forward?

Een paar dagen geleden zagen we de Ubisoft Forward-presentatie. Bij deze presentatie deed Ubisoft uit de doeken met welke games ze ons de aankomende periode gaan verblijden. Word je blij van een nieuwe Rayman, wil je meer beelden zien van de nieuwe Creed of wacht je al een tijdje op nieuws over Skull & Bones? Ubisoft kwam deze keer niet met een grote verrassing of met een langverwachte aankondiging vandaar dat sommige gamers een beetje teleurgesteld waren. Daarom stelden wij de vraag aan de redactieleden: wat ontbrak volgens jou aan de Ubisoft Forward-presentatie?

Claudia wacht nog steeds op Skull & Bones

Ah, Skull & Bones, de open-world multiplayer piratengame die in 2017 werd aangekondigd en vervolgens in rook opging. De game werd continu uitgesteld en uiteindelijk verdween het bij iedereen van de radar. Ook ik was ervan overtuigd dat deze game vaporware zou zijn, daar we al twee jaar niets meer van Skull & Bones gezien of gehoord hebben. Stiekem hoopte ik dat Ubisoft tijdens hun Forward-presentatie als verrassing zou aankondigen dat de game volgende week speelbaar zou zijn of in ieder geval een teken van leven zou geven. Het leukste aan dit soort presentaties vind ik namelijk juist de grote verrassingen die niemand ziet aankomen. Helaas was dat niet gebeurd en hebben we slechts de aankondigingen gekregen die we verwachtten. Jammer, Ubisoft!

onbekend

Delano hoopte op een nieuwe Rayman

Al jarenlang hoop ik op een passend vervolg voor de Rayman-franchise. Een vervolg waarin je niet het gevoel krijgt dat je een onafgemaakte Disney-game aan het spelen bent, maar gewoon weer een klassieker zoals vroeger. Beuken en slaan op alles wat je tegenkomt. Stiekem hoopte ik tijdens Ubisoft Forward verrast te worden met de aankondiging dat Rayman terugkeert naar zijn roots, maar het mocht helaas niet baten. De vraag of we Rayman nog ooit terugzien, zoals hij was in zijn glorietijd, blijft natuurlijk nog maar de vraag. Hoe je het went of keert; het is sowieso tijd voor een nieuwe game waarin hij de hoofdrol speelt. Zijn laatste game komt, als ik het goed heb, uit 2015. Tijd voor iets nieuws, Ubisoft!

onbekend

Celine droomt van Gods & Monsters

Ubisoft Forward kwam met grote onthullingen. Ik werd vooral enthousiast van de aangekondigde releasedatum voor Assassin’s Creed Valhalla. Wat voor mij echter nog ontbrak was meer details over Ubisoft’s nieuwe game Gods & Monsters. Vorig jaar werd deze game onthuld tijdens de E3 presentatie van Ubisoft samen met een trailer. Daarna heb ik helaas maar weinig gehoord over deze game, terwijl het toch veelbelovend klonk. Ook stond de game gepland in februari, maar is uitgesteld zonder exacte releasedatum. Ik hoop toch echt dat er wat gaat komen hiervan, want ik ben gek op het verslaan van mythologische wezens! Tijdens de Ubisoft Forward-presentatie had ik dan ook graag wat meer willen zien van de mythologische wezens die je er tegenkomt en wat meer willen weten van het achtergrondverhaal van het hoofdpersonage.

onbekend

Bram wacht hopeloos op Rayman 4

Kijk, voordat je me uitermate naïef noemt, ik had nooit verwacht dat Rayman 4 een verschijning zou maken tijdens de Ubisoft Forward-presentatie. De game is al een hele tijd op non-actief gezet en de laatste keer dat we een fatsoenlijke game voorbij zagen komen (niet mobiele games dus) was de uitstekende Rayman Legends. Ondanks dat de 2D games echt supergoed in elkaar zitten, wil ik zo graag weer terugkeren naar het 3D platform avonturenland van Rayman. Waarom? Vooral omdat Rayman 3 één van mijn favoriete games allertijden is. Het is dat deze topper meer dan 15 jaar oud is, anders had hij echt wel in mijn top 5 lijstje gestaan, hoor! Maar goed, dromen mag altijd en ik ga mijn mede Rayman-liefhebbers toch met een handjevol hoop achterlaten. De foto die ik dit keer gekozen heb, is van Michel Ancel en hij benoemt dat hij graag Rayman 4 zou willen maken. Hij is de mastermind achter de franchise en de beste man werkte zowel aan de oude als de nieuwe Rayman-games. Hij sluit zijn bericht af met “Don’t let heroes die”. En er is niks minder waar voor onze favoriete ledemaat-loze held!

onbekend

Heb jij ook een game gemist bij de Ubisoft Forward-presentatie die wij nog niet genoemd hebben? Laat het ons weten in de comments.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?