Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

De Rondvraag: Wat zijn je goede (game)voornemens voor het volgende jaar?

Het einde van het jaar is in zicht. Het was een apart jaar door de wereldwijde pandemie, maar gelukkig zijn er ook genoeg games uitgekomen om dit leed iets te verzachten. De remakes waren goed vertegenwoordigd met Resident Evil 3 en Final Fantasy VII Remake. We konden we terug naar Japan met Nioh 2 en Ghost of Tsushima. The Last of Us Part 2 gaf ons het langverwachte vervolg op het origineel en maakte veel emoties los. Dit geldt ook voor Fall Guys: Ultimate Knockout, maar dan op een hele andere manier. Helaas stelde de release van Cyberpunk 2077 teleur ondanks CD Projekt RED’s pogingen om dit te voorkomen. Al kun je je wel afvragen waarom ze ooit beweerden dat de game al in het begin van het jaar al goed liep en alleen uitgesteld werd om de game te finetunen. Hopelijk heeft CD Projeckt RED goede voornemens om Cyberpunk 2077 in 2021 werkelijk goed te laten lopen. De redactieleden hebben ook hun goede (game)voornemens voor het volgende jaar en delen deze graag.

Celine probeert een PlayStation 5 en rust te bemachtigen

Eén van de voornemens is dat ik eerder naar bed toe moet gaan. Als nachtmens heb ik sowieso de voorkeur om ’s avonds activiteiten te ondernemen, waarbij ik kan gamen tot heel laat in de nacht. Elke dag als ik weer laat wakker word, heb ik er spijt van en toch gebeurt het elke keer weer. Dit is dus echt een slechte gewoonte die ik eruit wil halen. Tegelijkertijd hoop ik de PlayStation 5 binnenkort in handen te hebben en ben ik van plan om veel te gamen op de next-gen console volgend jaar. Twee lastig te combineren voornemens voor mij, maar ik ga de uitdaging aan!

Rudy gaat eens wat games uitspelen voor de verandering

Bij het stellen van deze vraag hoefde ik niet lang na te denken. Het is hoog tijd dat ik eens wat games ga uitspelen, potverdomme! Veelal stop ik met spelen vlak voor het einde. Met nog maar één of twee missies op de teller stop ik gewoon, welllicht omdat ik niet wil dat er een einde aan het avontuur komt. Dit goede voornemen is overigens al ingezet. Zo heb ik eindelijk de laatste missie in Star Wars: Squadrons afgerond. Momenteel draait Final Fantasy VII Remake weer rond in mijn PlayStation 5, want ook die moet nog eens afgemaakt worden. De backlog is groot genoeg, maar als het aan mij ligt, wordt deze een stukje kleiner in 2021!

Jolien gaat proberen in 2021 een PlayStation 5 in handen te krijgen

Mijn goede gamevoornemen voor 2021 is te proberen een PlayStation 5 in handen te krijgen. Ik heb het geld bijna bij elkaar gespaard voor de console en een game, waar ik nog over aan het brainstormen ben. De verwachting is wel dat dit een uitdaging gaat worden, gezien het feit dat de nieuwe console van Sony nog moeilijker te vinden is dan goud op het moment. Ik hoop het voor elkaar te krijgen in 2021, maar als dat niet lukt, is het ook prima. Mijn trouwe Nintendo Switch is er natuurlijk ook nog met genoeg games om mij in het nieuwe jaar mee te vermaken!

Delano gaat voor meer games en rust

Mijn (game)voornemens voor het komende jaar zijn vrij concreet: meer diverse games uitproberen en tevens meer de buitenlucht opzoeken. Dat klinkt tegenstrijdig, hé? Al negen seizoenen ben ik aanwezig op Summenors Rift, het strijdveld waarop de hectische League of Legends-gevechten plaatsvinden. Omdat de game een hoge mate van complexiteit kent en omdat de meta volgen tegenwoordig de sleutel tot succes is, heb ik maar weinig games op de achtergrond kunnen spelen. En hierdoor heb ik dus ook veel grote titels van de afgelopen jaren gemist. In 2021 komt daar verandering in en wil ik mijzelf gaan wagen aan nieuwe titels. Nu ik een Xbox Series X in huis heb, heb ik daar nog meer mogelijkheid toe. Als je nog een leuke titel weet: lemme know! Ook wil ik meer de buitenlucht in trekken. Nee, niet per se in de vorm van een gezonde work-out. Ik bedoel echt gewoon even naar buiten zonder afleiding, enkel gefocust op de realiteit. Geen social media, geen notificaties, even alleen mijn eigen gedachten.

Wat zijn jouw goede (game)voornemens voor het nieuwe jaar? Laat het ons weten en deel het in de comments.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?