De Rondvraag: Welke aankondiging verwacht jij bij de Game Awards

Geplaatst:

The Game Awards 2019 worden op vrijdag 13 december bekendgemaakt in Los Angeles, Californië. Deze show deelt de prijzen uit voor de meest gewaardeerde games van het afgelopen jaar. Misschien is het nog interessanter dat ze tijdens de show soms ook aankondigingen doen over nieuwe releases. De meeste gamers kunnen vast wel een aantal titels noemen die ze graag volgend jaar zien verschijnen. Dus we hebben aan de redactie gevraagd op welke onthulling zij zitten te wachten en waarom.

Patrick wacht met smart op Batman Arkham Legacy

Officieel is het nog niet, maar de kans is groot dat Batman Arkham Legacy aangekondigd gaat worden tijdens The Game Awards. Het gerucht over een onthulling van Batman Arkham Legacy doet namelijk al een tijdje de ronde. Het is dus wellicht een inkoppertje, maar wel een waar ik reikhalzend naar uitkijk. Ik heb tot op heden elke Batman-game met vol plezier gespeeld en deze games hebben mij ook fan gemaakt van Batman. Deze nieuwe game zou draaien om The Court of Owls. Als je de serie Gotham volgt, dan heb je daar ongetwijfeld een beeld bij. Ik denk dat erg interessant kan worden voor het verhaal en kan dan ook niet wachten tot het zover is. Maar eerst nog even de officiële aankondiging afwachten natuurlijk. Het lijkt een zekerheidje, maar ik kan pas echt blij zijn als het hoge woord eruit is.

Bram verwacht een opkomst van Telltale

Als je toevallig de laatste trailer van The Game Awards gezien hebt, dan zie je echte toppers. Niet alleen de geweldigste games van dit jaar, maar ook kleine fragmenten van Elden Ring en Halo Infinite. Ik hoop zeker dat die games wat van zich laten zien, maar ik moet natuurlijk nu even iets nieuws en onverwachts kiezen. Dit jaar kregen we het trieste nieuws dat Telltale Games zijn deuren moest gaan sluiten door mismanagement. Een wonder kwam echter de lucht uit vallen en er werd nieuw leven in het bedrijf geblazen door LCG Entertainment. Nu is het sinsdien echter heel stil geweest, maar we weten wel dat Telltale beschikt over wat van haar geweldige IPs. The Wolf Among Us is daar één van en ik hoop dat het een teken van leven laat zien tijdens The Game Awards. Deze game was naar mijn mening Telltale’s ware toppunt en één van de beste interactieve films die ooit op de markt verschenen is. Ik kan niet wachten op Bigby Wolf’s volgende avontuur en hopelijk geven ze ons genoeg reden enthousiast te blijven.

Timo heeft geen idee! Ok, F-Zero

Dit soort vragen vind ik altijd erg moeilijk. Want ik ben gewoon slecht in voorspellingen. Want ergens is er ijdele hoop op games die toch nooit gaan komen. Aan de andere kant weet je dat er toch wel weer die populaire reeks een nieuw deel krijgt, omdat er simpelweg een nieuw jaar is aangebroken. Ik heb daarom ook oprecht geen idee. Ik hoop namelijk op een nieuwe Banjo Kazooie of Shadowman. Timesplitters staat ook hoog op mijn lijstje en een vervolg op Shadow Complex zou ik omarmen. F-Zero, Wave Race of daadwerkelijk beelden van Metroid Prime 4 zouden mij ook al enorm doen verblijden. En tja, de eeuwige Half Life 3. Ik weet het gewoon echt niet. Want veel games zijn al in ontwikkeling zoals de nieuwe Elder Scrolls of Starfield. Maar goed, als ik er dan één moet kiezen tussen alle genoemde namen, wordt het F-Zero.

Delano verwacht de bekendmaking van het laatste DLC-personage in Super Smash Bros. Utimate

Grote verwachtingen van de Game Awards dit jaar heb ik niet. Eerlijkheid gebiedt me ook te zeggen dat ik de show maar weinig aandachtig heb bekeken in het verleden, dus dat helpt wellicht ook niet echt. Het schijnt dat deze show in het verleden wel wat leuke aankondigingen kende, zo kwam ik te weten door een razendsnelle zoektocht in Google. Afijn, ik verwacht dat Nintendo het laatste DLC-personage voor Super Smash Bros. Ultimate bekend gaat maken. En hierbij heb ik wellicht ook wel een bijzondere wens. Hoe tof zou het zijn als het plaatje in de game wordt opgevuld door niemand minder dan voormalig Nintendo-president Reggie Fils-Aime. Hij mag dan geen Nintendo-figuur zijn, maar probeer jij maar eens te ontkennen dat hij geen onderdeel is van de ‘Nintendo viering’. Want dat is wat de Super Smash Bros.-franchise moet voorstellen, toch? Nee, oké de kans dat dit gebeurd is inderdaad vrij nihil. Maar geef me dan Rayman. Alsjeblieft Nintendo.

onbekend

Laten we hopen dat ze allemaal gelijk hebben en dan hebben we een mooi nieuw jaar. Zijn er nog games waarop jullie zitten te wachten die wij niet genoemd hebben en waar je met smart op zit te wachten. Laat het ons weten in de comments.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord