De Rondvraag: Welke character zou jij willen daten?

Geplaatst: 12 februari 2020 17:00
Aangepast: 8 maart 2024 20:02
-

Ja ja, over twee dagen is het Valentijnsdag. Als je nog niet bent gestruikeld over de veel te duren bloemen, chocolade of andere onzinnige cadeautjes, dan helpen wij je er graag aan herinneren. De commercie druipt van de hele dag af, maar we kunnen het natuurlijk ook niet zomaar voorbij laten gaan. Gamers zijn overigens snel tevreden, want in plaats van een merkwaardig ruikend luchtje van de Douglas of ICI Paris volstaat voor ons een date met ons favoriete character uit een game. Simpel toch? Ik struinde even over de redactie om te zien welke stiekeme crushes bij onze redacteurs schuil gaan.

Claudia ziet Vincent Valentine wel zitten

Op de vraag welk personage ik het liefst zou willen daten, dan is er voor mij maar een antwoord mogelijk. Ik zou namelijk kiezen voor Vincent Valentine uit Final Fantasy VII. Buiten het feit dat hij de perfecte naam heeft voor die romantische feestdag die eraan zit te komen, zou hij qua persoonlijkheid ook het beste bij mij passen. Vincent is namelijk iemand die erg op zichzelf is en niet zomaar zijn mond opentrekt zonder dat hij ook daadwerkelijk iets te vertellen heeft. Dat vind ik erg fijn, daar ik zelf helemaal niet van aandacht houd en er ook absoluut niet tegen kan als mensen op een date continu over van alles en nog wat aan het lullen zijn. Daarnaast is Vincent ook erg mysterieus en heeft hij een duister verleden. Er is dus genoeg interessants te ontdekken aan zijn persoonlijkheid. Buiten dat, moet ik ook toegeven dat hij er voor een hoopje pixels toch ook wel pittig knap uitziet. Oei, dat had ik eigenlijk liever niet willen zeggen...

Timo kan vindt het lastig kiezen; Lara of toch Orchid?

Als je mijn bio leest of ooit mijn review van Shadow of the Tomb Raider hebt gelezen, zou het voor de hand liggen om Lara Croft te kiezen. Wel de Lara van nu, niet die bonkige, hoekige, puntige van de jaren ‘90 uiteraard. I like my curves. Een andere zou een uit den ouden doosch zijn, namelijk Orchid van Killer Instinct, de SNES versie te verstaan. Het zijn bikkelharde zelfstandige vrouwen, maar ik gok dat ze diep van binnen een klein hartje hebben. Je kunt een lange discussie hebben over welke de meeste diepgang zou hebben, welke het intelligentst, het meest sexy et cetera. Maar als je dan toch een keuze moet maken, wordt het toch Lara. Zij heeft waarschijnlijk de meest fantastische verhalen om een gehele date mee uit te zitten. Nee, wat dat betreft is de keuze toch wel enorm voor de hand liggend. Of ik echter net zo interessant voor haar zou zijn, valt nog maar te betwijfelen.

Lara Croft 1996

Anita speelt graag een potje Gwent met Geralt of Rivia

Er zijn genoeg leuke game personages die hiervoor in aanmerking komen. Mijn keuze valt op een personage waarmee de dates in ieder geval nooit saai zijn. Voor mij is dat Geralt of Rivia en dan wel de echte Geralt uit The Witcher 3: Wild Hunt. De monsters uit de wereld kom ik niet graag tegen, maar zij geven mij wel de kans om de vechtkunsten van Geralt te bewonderen. Vooral zijn droge humor en sarcastische opmerkingen zijn aantrekkelijk en met Ciri heeft hij laten zien dat hij echt wel zachtaardig kan zijn. Omdat hij al een huis heeft in Toussaint kunnen we op Valentijnsdag mooi genieten van het prachtige landschap en de hele avond Gwent spelen. Daar zegt Geralt zeker geen nee tegen.

Bram denkt doe eens even lief met de DOOM Slayer

Stelletje viezeriken. Doe eens even gauw normaal. Jullie menselijke behoeftes maken mij ziek. Nee grapje, iedereen moet aan zijn trekken komen natuurlijk, maar daar draait Valentijn toch helemaal niet om? Het draait om de pure liefde, de echte compassie die je met elkaar deelt. En als ik denk dat één persoon op deze planeet wel wat liefde kan gebruiken, is het onze groene killer. Nee, niet de Master Chief, want die heeft Cortana. De DOOM Slayer heeft de vreselijke taak om voor altijd demonen te slachten, dus ik denk dat ik hem wel even kan verwennen. Met wat? Ik herhaal, stelletje viezeriken, gewoon met een leuke lunch bij Subway ofzo. Die man verdient ook een pauze en ik denk dat Valentijn daar gewoon uitstekend voor werkt.

Zo, deze redacteurs zijn tijdens Valentijnsdag dus niet bij hun televisie en controller weg te slaan. Een romantisch onderonsje met hun favoriete character staat namelijk al met dikke rode viltstift omcirkeld op de kalender hier op de redactie. Welk personage zou jij wel een beschuitje mee willen eten?

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord