Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

De Rondvraag: Welke superkracht uit een game zou jij willen hebben?

We hebben het allemaal weleens gedacht. Als ik deze superkracht zou hebben dan zou mijn leven een stuk leuker of eenvoudiger zijn. Zo is het best handig om af en toe onzichtbaar te zijn als je iets stoms doet of supersnel te kunnen bewegen als je weer eens te laat bent. Helaas is dit niet mogelijk dus gooi jezelf niet in een vat met chemisch afval in een poging om je droom werkelijkheid te laten worden. En vergeet niet: superkrachten zorgen ook voor verantwoordelijkheden en daar zit je waarschijnlijk niet op te wachten. De redactie heeft ook zijn ideeën over de ideale superkracht uit een game en delen deze graag met jullie.

Bram is klaar om Master Chief 2.0 te spelen

Superkrachten zijn altijd leuk om over na te denken. Wat zou je willen zijn? Wat zou je ermee willen doen? Wil je vliegen als Superman, of kunnen healen als Wolverine? Uiteindelijk zijn er maar weinig gasten die zo bad-ass zijn als Spartans. Met hun snelheid, razendsnelle reflexen en onmenselijke kracht zijn zij de lijn die tussen de mensheid en de Covenant staan. Want superhelden vechten nooit voor zichzelf. Die vechten voor het welzijn van andere mensen en dat doen Spartans nou eenmaal. Dat is een mooie les, denk ik zo. Mocht dat allemaal weer te serieus zijn dan kies ik voor Mario en de mogelijkheid om zoveel paddenstoelen te eten dat ik onsterfelijk word. Ook leuk.

onbekend

Celine wil de krachten van een assassin

Er zijn talloze superkrachten die ik heel cool vind, maar als je mij vraagt, welke ik zou willen hebben dan ga ik toch voor Eagle Vision van Ezio uit de Assassin’s Creed-reeks. Eagle Vision is een superkracht die gezien werd als een zesde zintuig uit legendarische mythes. Degenen die deze kracht bezaten waren een kruising tussen mensen en Isu. De Isu waren zeer geavanceerde wezens die zowel verantwoordelijk waren voor bovennatuurlijke krachten als het menselijk ras zelf. In het verhaal van Assassin’s Creed bezit de sluipmoordenaar Ezio de kracht Eagle Vision in de vorm van zijn adelaar. Bij het oproepen van deze kracht vliegt zijn adelaar de lucht in en kan hij hiermee vijanden spotten. Erg handig om als sluipmoordenaar je vijanden te lokaliseren en uit te schakelen, maar voor mij is dit niet de reden voor mijn keuze van deze superkracht. Mij lijkt het heel gaaf om met Eagle Vision mooie plekken op de wereld te kunnen zien die niet gemakkelijk bereikbaar zijn. Even naar een tropisch regenwoud gaan of de noordpool bezoeken bijvoorbeeld. Lekker ongestoord de natuur opzoeken is de reden voor mij waarom ik voor Eagle Vision heb gekozen als superkracht.

onbekend

Jolien speelt vals met een anime kracht

Oké, ik ga gewoon valsspelen, want als er een kracht of quirk is die ik graag zou willen hebben is het Half-Cold Half-Hot van Shoto Todoroki uit My Hero One’s Justice (of de anime: My Hero Academia). Let op: deze gast kan niet alleen vuur of ijs besturen, maar allebei! Hoe gaaf is dat?! Met deze quirk kan Shoto uit zijn rechterhand ijs schieten en uit zijn linkerhand vuur. Deze superkracht is een perfecte mix die hij van zijn ouders geërfd heeft. Meteen toen ik deze quirk voor het eerst zag, dacht ik: “Die wil ik ook hebben”. Waarom? Je kunt zowel vuur als ijs gebruiken als een halve Avatar. Wie wil dat nou niet?!

onbekend

Wesley gaat voor snelheid!

Welke superkracht uit een game zou ik graag willen hebben? Dat is niet moeilijk. Dat is de snelheid van Barry Allen. Oftewel The Flash, uit Gods Among Us. Binnen no time van de ene plek naar de andere 'wandelen', mensen gek maken met mijn snelheid, ja, dat lijkt me wel wat! Dan kan ik ook nog eens eten wat ik wil, want hij heeft zo'n snel metabolisme dat je er bang van wordt! En door objecten heen kunnen bewegen en onzichtbaar kunnen worden vind ik nou ook geen probleem!

onbekend

Heeft de redactie goed gekozen en welke superkracht uit een game zou jij willen hebben? Laat het ons weten en deel het in de comments.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?