Deals: De beste Black Friday-deals op een rijtje

Ieder jaar lijkt Black Friday weer een groter ding te worden en dat is goed nieuws voor ons gamers! Want ondanks dat Black Friday eigenlijk een heel Amerikaanse traditie is, betekent het dat ook wij Nederlanders flink mee kunnen profiteren van de lekkerste Black Friday-deals. Het nadeel daarvan is dat je op een gegeven moment door de aanbiedingen de koopjes niet meer ziet, of door de bomen het bos zo je wilt. Daarom hebben wij de beste deals voor de zwarte vrijdag vast voor je op een rijtje gezet, scheelt je weer een hoop zoekwerk.

onbekend

Black Friday bij PlayStation

PlayStation pakt dit jaar lekker uit tijdens Black Friday en de kortingen kunnen behoorlijk hoog oplopen. We hebben tien leuke deals voor de PlayStation 4 voor je op een rijtje gezet die je zeker niet mag missen. Dus als jij deze games nog niet hebt gespeeld, dan is dit je kans. Met games als The Division 2, Metro Exodus en The Witcher III: Wild Hunt zijn er genoeg pareltjes voor een prikkie op te pikken.

onbekend

Leuke deals voor Xbox One

Microsoft kan - ondanks de Xbox Game Pass die momenteel voor bijna niets te halen is - niet achterblijven met Black Friday en heeft ook een zootje games in de sale gegooid. Je hoeft deze periode niet zulke diepe zakken te hebben om grote titels binnen te halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Titanfall 2, Dirt 4 of Watch Dogs 2? Niet verkeerd toch? Ook voor de Xbox One hebben we er een aantal voor je uitgelicht.

onbekend

Nintendo Switch doet ook mee

Nintendo heeft games in de aanbieding. Ja, je leest het goed. Zelfs het grote Nintendo zwicht voor de druk van Black Friday en doet iets wat uniek is voor Nintendo, games voordeliger te koop zetten. En niet de minste, he. Zelfs games als Super Mario Odyssey, Cadance of Hyrule: Crypt of the NecroDancer en The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ook voor de Nintendo Switch hebben we een tiental games voor je op een rijtje gezet die je eigenlijk niet mag laten liggen.

onbekend

Steam Autumn Sale

Steam adverteert niet met Black Friday, maar dat betekent niet dat er geen aanbiedingen op Steam te vinden zijn. Sterker nog, rond deze periode gaat de Steam Autmn Sale van start en ook daar zijn weer tal van lekkere deals te vinden. Om het een beetje overzichtelijk te houden hebben wij er tien uitgepakt die ons opvielen. Games als Cities: Skylines, Max Payne 3 en BioShock Infinite zijn momenteel voor nog geen tientje te koop bij Steam.

onbekend

Zo, waarschijnlijk ben je aan het einde van dit overzicht behoorlijk lichter geworden. Je portemonnee dan wel te verstaan. Maar maak jezelf gewoon wijs dat je het hebt verdiend en dat het maar één keer per jaar Black Friday is. Hoe vaak krijg je nou de kans om zoveel grote titels met zoveel korting in te slaan? Precies! En nu je je backlog nog groter hebt gemaakt is het tijd om die weer enigszins in te krimpen. Have fun!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?