Deals: Nintendo pakt uit in december

Vorige week kondigde ik het in mijn Nachtbraker als even aan, maar Nintendo pakt dit seizoen uit. Toen was de omvang van de sale nog niet bekend, maar inmiddels weten we dat er best wat aardige games voor een prikkie op te pikken zijn.

onbekend

Nintendo staat niet bekend om zijn vrijgevigheid als het aankomt op aanbiedingen, maar het Japanse bedrijf komt zoals zo vaak verrassend uit de hoek. Speciaal voor de feestdagen hebben zij namelijk tal van games voorzien van een zacht prijsje, zodat jij nu deze games op de kopt kunt tikken. Zo kom je die laatste dagen van het jaar wel goed door. Natuurlijk hebben wij het allemaal even voor je op een rijtje gezet, scheelt jou weer zoeken. Dus trek die portemonnee en trakteer jezelf eens op wat leuke games. Dit zijn de games die je zeker niet mag missen.

onbekend

Hoppa! Dat is een aardig lijstje, maar er zijn nog veel meer games in de aanbieding voor de Nintendo Switch. Dus het is zeker de moeite waard om eens rustig rond te snuffelen, want zo vaak gooit Nintendo games niet in de aanbieding. Welke game ga jij binnenhalen?

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?