Deze week: Alweer een drukke week

Het is deze week weer druk op gameliner. Er staat weer een overload aan reviews op jullie te wachten. Ook is gameliner bij de Firstlook in Utrecht. Hier later meer over, eerst even een greep uit het nieuws van afgelopen week:

- Call of Duty: Modern Warfare 3 krijgt geen Prestige Edition
- PlayStation 3 te updaten naar 3.72
- Crytek maakt Homefront 2
- Specificaties van Battlefield 3 bekend
- Nieuwe Kingdom Hearts 3D Trailer
- Dood voor mensen die Dark Souls eerder hebben
- OnLive launch titels bekendgemaakt
- Diablo III komt begin 2012
- Gears of War 3 verkoopt als zoete broodjes
- Modern Warfare 3 naar Firstlook 2011

Artikelen deze week op de website

Ik zei het al, ook deze week weer veel nieuwe reviews op gameliner. Naast de reviews ook wat gespeelds dus jij weet nu hoe je de week doorkomt. Deze week staan er drie gespeelds op de planning: Sonic Generations door Wouter redde het vorige week niet dus komt deze week online. Daarnaast heeft hij nog een gespeeld van Ace Combat: Assault Horizon voor ons. Joost draagt ook zijn steentje bij. Hij is bezig geweest met Diablo 3, die hij uiteraard gespeeld heeft op zijn NASA-pc*.

Dan de reviews: Robbert heeft de laatste DLC voor Call of Duty: Black Ops onder handen genomen. Wouter en Yordi hebben de XBLA-games Crimson Alliance en Radian Silvergun gespeeld en Rick heeft zijn eigen records verbroken in TrackMania 2. Als laatste maar zeker niet om te vergeten: een Multiplayer van Gears of War 3 door Justin.

*Ontiegelijk dure pc die eigenlijk alle games op de beste graphics kan draaien.

onbekend

Releases van deze week

- FIFA 12 (Xbox 360, PlayStation 3 en pc)
- Driver: San Fransisco (pc)
- Tropico 4 (Xbox 360)
- Forza Motorsport 4 (Xbox 360)

Vaste prik

Neem nog snel even deel aan de prijsvraag waar je de game van Nederlandse bodem kunt winnen. Ook de Gears of War 3 prijsvraag is nog aan de gang, kleine moeite om even mee te doen om kans te maken op de topgame toch? Er zijn nieuwe rubrieken op komst, zoals Gehaktdag. Deze rubriek komt elke woensdag online.

Aankomende zaterdag en zondag is de Firstlook in Utrecht. Hier ga ik (Koen) samen met Robbert heen om jullie verslag te doen van wat daar allemaal te zien en te doen is. Ook zullen wij zorgen voor gespeelds van onder andere: Street Fighter x Tekken, Uncharted 3: Drake's Deception, Inversion en een aantal PlayStation Vita-games.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?