Deze week: ArmA 2: Reinforcements en meer

Geplaatst: 11 april 2011 11:00
Aangepast: 1 mei 2022 14:19
-

Welkom in alweer de vijftiende week van 2011. We hebben ook deze week weer een hoop nieuwe content voor je, maar eerst gaan we weer even kijken wat er vorige week allemaal is gebeurd in het mooiste deel van de wereld: de games-industrie.

In Europa zijn er sinds de lancering meer dan een kwart miljoen 3DS handhelds verkocht. Ook heeft de PlayStation 3 goed zijn best gedaan, want deze is vaker verkocht dan de Xbox 360. Het mobiele spelletje Angry Birds is meer dan tien miljoen keer gedownload en waarschijnlijk komt GTA V pas in 2012 onze kant op. Rockstar kon ons gelukkig wel blij maken met een nieuwe L.A. Noire trailer en mensen kinderen, wat gaat die game tof worden! Verder kregen we nog te horen dat Rage ons vijftien uur gaat vermaken en is het Sony weer gelukt details te lekken, nu over de line-up van de E3 van dit jaar. Tenslotte heeft Ubisoft plannen de beste te worden en zou het zo maar kunnen dat jouw naam in de nieuwe BioShock zal zitten.

Artikelen

De week wordt afgetrapt door mijzelf, want als alles goed verloopt kun je vanavond de review van Crysis 2 tegemoet zien. Wouter is ook aan de slag gegaan met de game, maar heeft in tegenstelling tot mijn Xbox 360 ervaring de route naar de pc gekozen. Ook van hem kan je deze week een review verwachten. Later in de week zal ik ook nog vertellen hoe ik het vorige week heb gehad tijdens een presentatie van F.E.A.R. 3, waar ik onder andere de multiplayer van de game heb kunnen checken. Dirk is deze week op in nieuwe RPG-avontuur gestapt en kan jullie nu alles vertellen over Dragon Age 2. Justin heeft de afgelopen week flink wat uurtjes achter het virtuele stuur van SHIFT 2: Unleashed doorgebracht en ik ben benieuwd wat zijn manoeuvres hebben opgeleverd.
Het andere racemonster van de redactie, Alex, is in DiRT 3 gedoken en kan jullie er alles over vertellen.
Vorige week heb je al Koen's review van ArmA 2: Reinforcements kunnen lezen en deze week gaat hij nog iets verder door ook de multiplayer onder de loep te nemen.

Crysis 2
De wereld is in Crysis 2 door klimaatveranderingen beschadigd. Aliens keren terug op aarde om de totale mensheid van de aarde te verbannen. Crysis 2 speelt zich af in Ney York waar je het opneemt tegen buitenaards indringers en beland je in een episch gevecht, waarbij jij als supersoldaat eens en voor altijd afrekent met deze Aliens.
Releasedatum: 24 maart 2011
Uitgever: Electronic Arts
Ontwikkelaar: Crytek Studios

Releases

De volgende games zullen deze week verschijnen:

LEGO Ninjago: De videogame, Rio, Michael Jackson: The Experience (PS3 en X360) en Zumba Fitness.

Verder nog…

We hebben de afgelopen week weer een tweetal nieuwe prijsvragen gelanceerd. Je kunt bijvoorbeeld een bètakey voor de Gears of War 3 multiplayer winnen door simpel een bericht dat door ons twitter-account de wereld in is getweet te retweeten. Ook kun je leuke Mortal Kombat prijzen winnen door antwoord te geven op de vraag welk karakter uit Mortal Kombat je zou willen zijn en waarom.

We zoeken nog steeds redacteuren. Kun jij goed schrijven en heb je wat met games? Geef je dan op als redacteur en maak kennis met ons team!

De week wordt afgesloten door een nieuwe NL Charts, dit keer verzorgd door Alex en begin volgende week is er natuurlijk weer een nieuwe 'Deze week'.

Lees meer