Deze week: Atari Flashback Classics en Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX

De laatste week van maart is aangebroken en hoewel het deze week wat stil is qua grote gamereleases, ligt er ook deze week weer een aantal games voor jullie in de winkels. Zo krijgen de games Atari Flashback Classics Vol. 1 en Vol. 2 een fysieke uitgave en verschijnt de PlayStation 4-bundel van Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX.

Atari Flashback Classics - Xbox One en PlayStation 4

Begin dit jaar kwam Atari met een flinke lading downloadbare Atari klassiekers en arcade games voor de PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf aanstaande vrijdag komen games zoals Centipede, Warlords, en Gravitar ook fysiek uit. Eind deze week verschijnen er namelijk twee bundels met ieder vijftig Atari-titels. De bundels dragen de naam Atari Flashback Classics Vol. 1 en Atari Flashback Classics Vol. 2 en liggen vanaf 31 maart in de winkels voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX - PlayStation 4

Diegene die de Kingdom Hearts-remake bundels voor de PlayStation 3 hebben gemist, kunnen eind deze week een inhaalslag maken door maar liefst zes Kingdom Hearts-Games in huis halen voor de PlayStation 4. Square Enix heeft van de twee oudere remake bundels één grote nieuwe bundel gemaakt. Deze nieuwe bundel bevat de zes games: Kingdom Hearts Final Mix, Kingdom Hearts Re:Chain of Memories, Kingdom Hearts: 358/2 Days, Kingdom Hearts II Final Mix, Kingdom Hearts: Birth by Sleep Final Mix, en Kingdom Hearts Re:coded. De DS-titels: 358/2 Days en Re:coded, bestaan echter alleen uit geremasterde cutscenes en bevatten geen gameplay. Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX is beschikbaar vanaf 31 maart aanstaande.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?