Deze week: Atomic Blonde, Mega Man Legacy Collection 2, en Hellblade: Senua's Sacrifice

Geplaatst: 7 augustus 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De zomervakantie is hier en velen van ons gaan lekker de hort op. Voor alle game- en filmliefhebbers die deze zomer thuisblijven verschijnen er deze week gelukkig een aantal nieuwe games en films. Benieuwd welke dit zijn, bekijk dan hieronder het samengestelde lijstje met de game- en filmreleases van deze week.

Atomic Blonde - Film

Deze week kruipt actrice Charlize Theron in de huid van spion Lorraine Broughton in de nieuwe film Atomic Blonde. Aanstaande donderdag reist Lorraine af naar Berlijn voor een solomissie tijdens de Koude Oorlog. Mocht je niet kunnen wachten op de film, doe dan mee aan onze nieuwe prijsvraag en maak kans op een Atomic Blonde giftbox.

Mega Man Legacy Collection 2 - PlayStation 4, Xbox One, en pc

De Mega Man Legacy Collection wordt deze week verder uitgebreid met vier games. Vanaf morgen verschijnt de tweede Mega Man-collectie met Mega Man deel zeven tot en met tien. De vier games verschenen ongeveer meer dan tien jaar geleden en kunnen vanaf 8 augustus aanstaande opnieuw worden herbeleefd op de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Hellblade: Senua's Sacrifice - PlayStation 4 en pc

Voor gamers die liever los gaan met een lekkere hack 'n slashgame verschijnt morgen Hellblade: Senua's Sacrifice. In Hellblade neem je de rol aan van Senua, die door psychologische problemen beland in Hellheim. De game is ontwikkeld door studio Ninja Theory, bekend van games zoals Devil May Cry, Enslaved: Odyssey to the West en Heavenly Sword, en is dan ook zeker een kijkje waard. Hellblade: Senua's Sacrifice verschijnt morgen op de PlayStation 4 en pc.

Daarnaast komen ook de volgende games en films deze week uit:
Batman: The Enemy Within (The Telltale Series) - vanaf 8 augustus voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Masquerada: Songs and Shadows - vanaf 8 augustus voor de PlayStation 4 en Xbox One
LawBreakers - vanaf 8 augustus voor de PlayStation 4 en pc
The Emoji Movie - vanaf 9 augustus in de bioscoop

Lees meer