Deze week: Battlefield 1, Sid meier's Civilization VI en Eagle Flight

Geplaatst: 17 oktober 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het weekend is voorbij en een nieuwe week gaat weer van start. Zoals gebruikelijk nemen we door welke games er deze week uitkomen. De grootste release van deze week is uiteraard Battlefield 1. Verder kunnen strategiefans aan de slag met Sid meier's Civilization VI en bezitters van de Oculus Rift met Eagle Flight.

Battlefield 1

Battlefield 1 laat spelers de Eerste Wereldoorlog herbeleven. In de verhaallijn kruip je in de huid van een aantal personages, waaronder een spion, een tankbestuurder en een frontliniesoldaat. De multiplayer is echter het hoofdgerecht en staat garant voor spectaculaire actie. Spelers kunnen aan de slag met diverse wapens en voertuigen uit de Eerste Wereldoorlog, wat zorgt voor een frisse wind ten opzichte van andere shooters. Battlefield 1 verschijnt 21 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Sid meier's Civilization VI

De strategieserie Sid meier's Civilization is alweer toe aan zijn zesde game. Spelers kiezen een land en proberen deze naar grote hoogte te brengen. Dit kan zowel door jouw rijk uit te breiden of je cultuur en economie te verbeteren. Daarnaast is het mogelijk om het gevecht aan te gaan met de historische leiders van andere landen, waaronder Philip II en Frederick Barbarossa. Sid meier's Civilization VI verschijnt 21 oktober voor de pc.

Eagle Flight

In de VR-game Eagle Flight kun je boven Parijs vliegen als een adelaar. Het is mogelijk om rustig boven de stad te vliegen en te genieten van de omgevingen, maar er zijn ook genoeg missies en activiteiten te vinden. Zo kun je races voltooien of vechten tegen vijanden. Eagle Flight is vanaf 18 oktober verkrijgbaar voor de Oculus Rift. De VR-game komt 8 november uit voor PlayStation VR en op 20 december voor de HTC Vive.

Deze week verschijnen ook nog de volgende games:
LEGO Harry Potter Collection - PS4 - 19 oktober
Batman: Return to Arkham - PS4, XBO - 20 oktober

Naar welke game van deze week kijk jij het meeste uit?

Lees meer