Deze week: Battlefield 1, Sid meier's Civilization VI en Eagle Flight

Het weekend is voorbij en een nieuwe week gaat weer van start. Zoals gebruikelijk nemen we door welke games er deze week uitkomen. De grootste release van deze week is uiteraard Battlefield 1. Verder kunnen strategiefans aan de slag met Sid meier's Civilization VI en bezitters van de Oculus Rift met Eagle Flight.

Battlefield 1

Battlefield 1 laat spelers de Eerste Wereldoorlog herbeleven. In de verhaallijn kruip je in de huid van een aantal personages, waaronder een spion, een tankbestuurder en een frontliniesoldaat. De multiplayer is echter het hoofdgerecht en staat garant voor spectaculaire actie. Spelers kunnen aan de slag met diverse wapens en voertuigen uit de Eerste Wereldoorlog, wat zorgt voor een frisse wind ten opzichte van andere shooters. Battlefield 1 verschijnt 21 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Sid meier's Civilization VI

De strategieserie Sid meier's Civilization is alweer toe aan zijn zesde game. Spelers kiezen een land en proberen deze naar grote hoogte te brengen. Dit kan zowel door jouw rijk uit te breiden of je cultuur en economie te verbeteren. Daarnaast is het mogelijk om het gevecht aan te gaan met de historische leiders van andere landen, waaronder Philip II en Frederick Barbarossa. Sid meier's Civilization VI verschijnt 21 oktober voor de pc.

Eagle Flight

In de VR-game Eagle Flight kun je boven Parijs vliegen als een adelaar. Het is mogelijk om rustig boven de stad te vliegen en te genieten van de omgevingen, maar er zijn ook genoeg missies en activiteiten te vinden. Zo kun je races voltooien of vechten tegen vijanden. Eagle Flight is vanaf 18 oktober verkrijgbaar voor de Oculus Rift. De VR-game komt 8 november uit voor PlayStation VR en op 20 december voor de HTC Vive.

Deze week verschijnen ook nog de volgende games:
LEGO Harry Potter Collection - PS4 - 19 oktober
Batman: Return to Arkham - PS4, XBO - 20 oktober

Naar welke game van deze week kijk jij het meeste uit?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?