Deze week: Battlefield 3 en Saint's Row: The Third

Er staat deze week weer veel op het programma, dus laten we snel beginnen. Laten we eerst eens kijken wat het nieuws van vorige week ons allemaal heeft gebracht. Het grootste nieuwtje was natuurlijk de aankondiging van GTA 5, maar er is meer gebeurd:

- Portal 2 wint de Golden Joystick Awards 2011
- Monster Hunter Tri G komt in 2012
- Minecraft komt naar Xbox LIVE
- Grand Theft Auto V aangekondigd!
- Twee nieuwe 3DS bundels op komst
- Nintendo lijdt bijna één miljard euro verlies
- PlayStation 3 alwéér gehackt
- Disc van Modern Warfare 3 gestolen

Artikelen op de website

Er staat al een review van Battlefield 3 online, maar je mag deze week nog veel meer omtrent deze game verwachten. Zo komt ook Robbert met zijn mening over de game, en verteld Joost je alles over de multiplayer van de game. Wat dat betreft is het dus vooral Battlefield 3 wat de klok slaat deze week, maar we hebben nog wat meer voor je in petto.
Veel gamers zullen de game Minecraft inmiddels wel kennen en het misschien zelfs spelen, maar toch weet nog niet iedereen alle ins en outs van het spel. Geen nood, want Robbert praat jullie er deze week over bij in zijn special.
Rick gaat verder met onze special over Nintendo (waarvan je het eerste en tweede deel al kunt lezen).
Naast dat Rockstar met GTA 5 bezig is, hebben ze natuurlijk ook Max Payne 3 nog. Kevin verteld je in een preview hoe de game er momenteel voor staat. Daarnaast gaat Kevin aan de slag met Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi; in de review zal hij zijn mening vormen.
Ten slotte ga ik zelf aan de slag met de bèta van Saints Row: The Third.

onbekend

Releases van deze week

- Sonic Generations - (PS3, X360 en 3DS)
- Uncharted 3: Drake's Deception - (PS3)
- Pro Evolution Soccer 2012 - (Wii)

Vaste prik

Aanstaande woensdag kun je weer terecht bij onze Gehaktdag, waar de meest opmerkelijke dingen uit de gameswereld voorbij zullen komen. Daarnaast kun je meedoen aan een aantal prijsvragen, namelijk die van The Gunstringer, Alice in Wonderland en Batman: Arkham City. Op de vrijdag hebben we wederom een column, die dit keer wordt geschreven door Joost. Op zaterdag neemt Alex de Nederlandse game charts weer voor zijn rekening, en volgende week zijn we weer terug met een nieuwe 'Deze week'. Tot dan!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?