Deze week: Black Panther, Dynasty Warriors 9, en Secret of Mana Remake

Geplaatst: 12 februari 2018 10:00
-

In de aankomende dagen kunnen we weer genieten van een aantal nieuwe film- en gamereleases. Mocht je jouw valentijn deze week dus willen verrassen met een nieuwe game, bekijk dan hieronder wat er allemaal uitkomt. Daarnaast verschijnt met valentijnsdag Marvel's nieuwe held Black Panther op het witte doek.

Black Panther - film

Mocht je nog geen plannen hebben met valentijnsdag dan kun je aankomende woensdag naar de nieuwste Marvel-film Black Panther. De koning van Wakanda, wie natuurlijk ook gelijk de Black Panther is, verschijnt 14 februari op het witte doek. In de film gaat T'Challa, gespeeld door Chadwick Boseman, de strijd aan met een oude vijand om zijn land en de rest van de wereld te redden.

Dynasty Warriors 9 - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Alweer het negende deel in de Dynasty Warriors-gameserie komt deze week uit. Vanaf morgen kunnen we aan de slag met Dynasty Warriors 9 op de PlayStation 4, Xbox One, en pc. Dynasty Warriors 9 is de eerste game binnen de serie met een open wereld vol extra sidequests om ons nog langer zoet te houden. De game bevat zowel nieuwe als oude karakters. In totaal kunnen we kiezen uit 83 verschillende karakters.

Secret of Mana Remake - PlayStation 4, PlayStation Vita, en pc

De game Secret of Mana krijgt aanstaande donderdag een remake. Oorspronkelijk verscheen de game in 1994 voor de Super Nintendo. Nu ongeveer 24 jaar later is de game in dus verre opgepoetst dat die bijna niet meer herkenbaar is. De wereld van Secret of Mana is namelijk volledig omgezet in 3D. Daarnaast is het originele gevechtssysteem aangepast en bevat de game geheel nieuwe soundtrack muziek en ingesproken stemmen.

Daarnaast verschijnen deze week ook de onderstaande films en games:
Monster Energy Supercross: The Official Videogame - vanaf 13 februari voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Kingdom Come: Deliverance - vanaf 13 februari voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
The Shape of Water - vanaf 15 februari in de bioscoop
Fe - vanaf 16 februari voor de Nintendo Switch
Bayonetta - vanaf 16 februari voor de Nintendo Switch
Bayonetta 2 - vanaf 16 februari voor de Nintendo Switch
Radiant Historia: Perfect Chronology - vanaf 16 februari voor de Nintendo 3DS

Lees meer