Deze week: Blade Runner 2049, Forza Motorsport 7, en Layton's Mystery Journey

Geplaatst: 2 oktober 2017 10:45
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent natuurlijk dat er een nieuwe lading game- en filmreleases aan zit te komen. We trappen de maand oktober af met onder andere de puzzelgame Layton's Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot en de racegame Forza Motorsport 7. Daarnaast verschijnt de klassieke film in een nieuw jasje, Blade Runner 2049 op het witte doek.

Blade Runner 2049 - film

De oude sciencefictionfilm Blade Runner, welke verscheen in 1982, krijgt na meer dan dertig jaar eindelijk een vervolg. Vanaf aanstaande donderdag verschijnt de film Blade Runner 2049 in de bioscopen. Politieagent K, gespeeld door Ryan Gosling, gaat op zoektocht naar de voormalige Blade Runner Rick Deckard, oftewel Harrison Ford, die al tientallen jaren wordt vermist.

Forza Motorsport 7 - Xbox One en pc

Morgen komt de racegame Forza Motorsport 7 uit voor de Xbox One en pc. De demo van de nieuwe Forza Motorsport-game is inmiddels al twee weken beschikbaar. Mocht je de game dus nog niet hebben uitgetest, download dan snel de demo. Forza Motorsport 7 bevat meer dan zevenhonderd auto's, dertig beroemde locaties en tweehonderd banen. De Xbox One X-versie verschijnt later op 7 november aanstaande.

Layton's Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot - Nintendo 3DS

Vanaf aankomende vrijdag kunnen we kennismaken met de nieuwe heldin binnen de Professor Layton-reeks. De game Layton's Mystery Journey: Katrielle en het Miljonairscomplot verscheen eerder al voor de smartphone en komt op 6 oktober naar de Nintendo 3DS. De game bevat meer puzzels dan ooit tevoren en vanaf vrijdag krijgt de game een jaar lang elke dag een nieuwe bonuspuzzel. Puzzelfreaks hebben een flinke lading aan leuke puzzels in het verschiet staan.

Daarnaast verschijnen ook de volgende games en films deze week:
Dragon's Dogma: Dark Arisen - vanaf 3 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One
Battle Chasers: Nightwar - vanaf 3 oktober voor de PlayStation 4
De Kleine Vampier - vanaf 4 oktober in de bioscoop
Stronger - vanaf 5 oktober in de bioscoop
Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen - vanaf 6 oktober voor de Nintendo 3DS

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Motorsport 7

Ontwikkelaar:

Turn 10 Studios

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

3 oktober 2017

Xbox One

Lees meer