Deze week: Brink en meer

Geplaatst: 6 juni 2011 11:00
Aangepast: 1 mei 2022 13:47

Deze week is de E3 in Los Angeles volop aan de gang. Gameliner zit met de neus bovenop deze beurs. De afgelopen paar dagen heb je vast veel E3-nieuws en Twitliners gelezen. De redacteuren van Gameliner zullen deze week de persconferenties op de E3 bijhouden. We zullen hier iets over schrijven op de site.

Voordat ik de aankomende week wil doornemen, eerst nog even wat hoogtepunten van de afgelopen week:

  • Sony's nieuwe handheld heet PlayStation Vita
  • Nieuw project van Bungie?
  • Het begin van het einde voor Sony
  • Call of Duty: Elite officieel aangekondigd
  • PlayStation Vita launch titels bekend
  • Sony biedt extra gratis game aan
  • GTA V en Resident Evil 6 bevestigd?
  • Meer Metal Gear Solid Rising deze winter
  • Diablo 3 komt naar PlayStation 3

Artikelen

Brink is al een tijdje verkrijgbaar. Gameliner kreeg een review-exemplaar toegestuurd maar deze had helaas wat vertraging. Jasper schrijft alsnog deze week een review, want deze mag je niet missen. Deze week komt Hunted: The Demon's Forge binnen op de redactie. Iets later, omdat Jurgen naar Los Angeles is.

Brink
Brink is een vernieuwende shooter die single-player, co-op en multiplayer samenbrengt in één geweldige ervaring waarin je jouw personage laat evolueren op alle mogelijke fronten. Je vecht in de wereld van Brink om jezelf en de mensheid te redden van de ondergang.
Releasedatum: 12 mei 2011
Uitgever: Bethesda Softworks
Ontwikkelaar: Splash Damage

Releases

Een aantal games staan deze week op ons te wachten. De langverwachte Duke Nukem Forever is eindelijk te spelen, na zo'n honderd keer te zijn uitgesteld. Verder kunnen we ook aan de slag met Red Faction: Armageddon en inFamous 2.

Verder nog...

Bereidt je nog even voor op de E3 door deze artikelen te lezen, hierin vertellen redacteuren van Gameliner wat zij verwachten van de E3:
- Vooruitblik persconferentie Microsoft
- Vooruitblik persconferentie Sony
- Vooruitblik persconferentie Nintendo
- Vooruitblik persconferenties third party developers

Deze week staat de site in het teken van Duke Nukem Forever. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we ook een prijsvraag voor jullie over deze game. Ook kun je nog steeds mee doen aan de Transformers Dark of the Moon prijsvraag. Je maakt dan kans op één van de drie exemplaren van deze game voor de Xbox 360.

Deze week weer een nieuwe column door Joost en de NL Charts door Alex. De volgende deze week wordt verzorgd door Yordi.

Lees meer