Check hier alle The Game Awards 2023 content

One Piece: Pirate Warriors 3

  • Ontwikkelaar KOEI TECMO GAMES
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2015
  • Platformen PlayStation 3 , PlayStation Vita , PlayStation 4
  • Gameliner score -

Deze week: Conan Exiles, One Piece: Pirate Warriors 3, en Hangman

Het is weer maandagochtend en ook deze week hebben we weer een lijstje voor jullie samengesteld met de aankomende nieuwe releases. Zo kunnen we op de Nintendo Switch als Monkey D. Luffy door het leven in One Piece: Pirate Warriors 3. Daarnaast verschijnt de game Conan Exiles en kunnen we naar de biOScoop voor de film genaamd Hangman.

Conan Exiles - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Deze week komt er een nieuwe open-world survival game gebaseerd op de film Conan the Barbarian, welke in 1982 op het witte doek verscheen. De game verschijnt morgen in de winkels onder de naam Conan Exiles. In de game jaag je op verschillende dieren en monsters voor hun loot. Daarnaast is er genoeg te verkennen in deze open wereld vol oude beschavingen. Conan Exiles verschijnt zowel voor de next-gen consoles als de pc.

One Piece: Pirate Warriors 3 - Nintendo Switch

Een van de bekendste anime series komt deze week naar de Nintendo Switch. Naast de game One Piece: Unlimited World Red komt nu ook One Piece: Pirate Warriors 3 naar Nintendo's nieuwste console. De game verscheen eerder al voor de PlayStation 4 en PlayStation 3. Inmiddels heeft de game dan ook al meer dan veertig DLC's ontvangen. Gelukkig bevat de Nintendo Switch-versie al deze extra's gelijk bij aanschaf van de game. One Piece: Pirate Warriors 3 Deluxe Edition verschijnt aanstaande vrijdag in de winkels.

Hangman - film

De acteurs Al Pacino en Karl Urban zijn vanaf aanstaande donderdag te zien in de biOScoop in de nieuwe film genaamd Hangman. In de film neemt een gestoorde crimineel het spel galgje wel heel letterlijk. Elke 24 uur wordt er namelijk iemand opgehangen met een uitgesnede letter op de borst of rug. Het is de taak aan Detective Ray Archer, profiler Will Ruiney en journaliste Christi Davies oftewel actrice Brittany Snow om de dader achter de tralies te krijgen.

Daarnaast verschijnen deze week ook de volgende games, series, en films:

Disgaea 5 Complete - vanaf 7 mei voor de pc
Pillars of Eternity 2: Deadfire - vanaf 8 mei voor de pc
Tully - vanaf 10 mei in de biOScoop
Super Chariot - vanaf 10 mei voor de Nintendo Switch
Megadimension Neptunia VIIR - vanaf 11 mei voor de PlayStation VR

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?