Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Deze week: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Valkyria Revolution, en Baby Driver

Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat betekent dat we opnieuw een lijstje voor jullie hebben samengesteld met de game- en filmreleases van deze week. Zo keert ons favoriete buideldier, Crash, terug met maar liefst drie games. Daarnaast kunnen we aan de slag met de game Valkyria Revolution en kunnen we de nieuwe film Baby Driver bekijken op het witte doek.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - PlayStation 4

Aankomende vrijdag keert Crash Bandicoot terug met de bundel Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. De kleine buidelrat die door Dr. Neo Cortex is veranderd in een oranje cartoonfiguur keert namelijk terug met maar liefst drie games. Het gaat hier om de geremasterde versies van het eerste deel, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot: Warped. De bundel Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is vanaf 30 juni beschikbaar voor de PlayStation 4.

Valkyria Revolution - PlayStation 4 en Xbox One

Oorlog is opnieuw aangebroken in de game Valkyria Revolution. Het is aan jou om vanaf aanstaande vrijdag een weg te vinden om deze oorlog te beëindigen en je vaderland te bevrijden. De game is vanaf 30 juni ook verkrijgbaar als Limited Edition. Deze editie bevat naast Valkyria Revolution ook een soundtrack cd met twaalf nummers gecomponeerd door de beroemde Yasunori Mitsuda, bekend van Chrono Trigger en Stella Glow.

Baby Driver - Film

Voor wie houdt van snelle auto's en actie, komt deze week de Film Baby Driver in de bioscoop. De film draait om een jonge getalenteerde chauffeur, genaamd: Baby, die wordt ingehuurd om vluchtauto's te besturen, wat natuurlijk haast wel moet leiden tot onheil. Baby Driver is vanaf aanstaande donderdag te zien op het witte doek.

Daarnaast komen ook de volgende games en films deze week uit:
Despicable Me 3 - vanaf 28 juni in de bioscoop
Elite Dangerous Legendary Edition - vanaf 1 juli voor PlayStation 4 en Xbox One

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?