Deze week: Darksiders: Warmastered Edition, Pokémon Sun en Pokémon Moon

Geplaatst: 21 november 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

De nieuwe gameweek is weer aangebroken en dat betekent een verse lading gametitels. Hieronder vind je een overzicht met de grootste releases van deze week. Over een paar dagen kunnen we aan de slag met de remastered versie van Darksiders en met de nieuwe Pokémon-games!

Pokémon Sun en Pokémon Moon

Het is weer tijd voor een nieuwe Pokémon-reeks. Dit keer belanden we in de alola regio, welke bestaat uit meerdere tropische eilanden. Zo hebben we met Pokémon Sun en Pokémon Moon toch nog een beetje een zomers gevoel tijdens de koude winterdagen. De games zitten vol met nieuwe Pokémon, maar ook oude Pokémon hebben een nieuw jasje gekregen. Pokémon Sun en Pokémon Moon liggen vanaf 23 november in de winkels.

Darksiders: Warmastered Edition

We hebben er even op moeten wachten, maar na het uitstellen van de game komt Darksiders: Warmastered Edition deze week eindelijk uit voor de next-gen-consoles en pc. Een opgepoetste versie van Darksiders II ligt inmiddels al de winkels. Nu is het de beurt aan het originele eerste deel. Met de Warmastered Edition brengt THQ Nordic op 22 november aanstaande een flink opgepoetste versie van de originele Darksiders-game naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Wii U en pc.

Ook de volgende games verschijnen deze week:

Marvel Pinball Epic Collection Vol. 1 - 25 november (PlayStation 4, Xbox One)
Steins;Gate 0 - 25 november (PlayStation 4, PlayStation Vita)

Met welke games van deze week ga jij het liefste aan de slag?

Lees meer