Deze week: De Gameliner Awards en de kerstboom opzetten

Geplaatst: 12 december 2011 11:00
Aangepast: 21 mei 2018 12:08
-

We zitten tegen de kerstperiode aan. In deze periode is het altijd super rustig. Alle grote titels van dit jaar zijn reeds al uitgekomen. Dat wil dus zeggen dat wij op dit moment op de redactie ook geen review-exemplaren ontvangen. Wat doe je dan? Gameliner heeft ervoor gekozen om de Gameliner Awards te houden. De bezoeker stemt op zijn favoriete games van dit jaar uit verschillende categorieën.

In deze deze week meer over de Gameliner Awards 2011. Voordat we daar mee beginnen eerst even een willekeurig nieuwsoverzicht van afgelopen week:

- PS3 gaat voor jonger publiek in 2012
- Uncharted-games 13 miljoen keer over de toonbank
- De Nintendo 3DS verkoopt als een tierelier
- South Park: The Game wordt lekker over-the-top
- Catherine komt 10 februari naar Europa
- Patch 1.3 voor Skyrim beschikbaar op Steam
- Nieuwe downloadable content voor Resistance 3
- Chinees koppel verkoopt kinderen om te gamen
- Aanwijzing voor nieuwe Dead Rising
- The Witcher 2 wordt verspreid door Namco Bandai en niet THQ
- Proloog van Bastion speelbaar in Google Chrome
- Medewerkers uDraw ontslagen

Gisteren kwamen er veel nieuwe trailers en teasers op het internet tijdens de Video Game Awards. Hier hebben we een apart overzicht voor jullie van gemaakt:

- Nieuwe beelden verschenen van Journey
- The Last of Us wordt ontwikkeld door Naughty Dog
-Epic komt met nieuwe game Fortnight
- BioShock Infinite trailer
- Nieuwe Hitman trailer is dodelijk
- Rainbow Six komt uit onverwachte hoek
- Zie het begin van Diablo III
- Command & Conquer Generals 2 exclusieve teaser

Artikelen deze week op Gameliner

Geen reviews deze week dus. Dit geeft bezoekers die nog niet gestemd hebben op hun favoriete games voor de Gameliner Awards de tijd om dit nog te doen. Zoals je ziet staan alle categorieën keurig onder elkaar boven het nieuws. Als je al gestemd hebt, houdt je de site deze week goed in de gaten. Er komen namelijk video's online waarin wij alle nominaties doornemen. Tevens zie je in de deze video's welke prijzen wij allemaal weg gaan geven aan stemmers van de Gameliner Awards.

Vaste prik

Deze week wel zoals altijd een column. Dit keer door Yan. Ik heb even gespiekt en zag dat deze over kunst en acceptatie gaat. Daarnaast weer de verkoopcijfers van deze week zoals altijd verzorgd door Alex. We zitten tegen de kerstdagen aan dus de games gaan goed over de toonbank. Welke games kunnen wij deze keer weer downloaden voor onze Nintendo-consoles? Dat zien we weer in het downloadnieuws door Rick. Ook de gehaktdag is weer van de partij. Daar zie je grappige en toffe video's uit games terug. Ik ben benieuwd wat Robbert dit keer in huis heeft.

Dit was deze week alweer. Niet veel content te bespreken maar tóch handig! We zien jullie graag deze week terug op de site. Je mening achterlaten via een reactie op een nieuwsbericht of op het forum waarderen we altijd. Nogmaals, vergeet echt niet te stemmen voor de GLA, het zal je niet tegenvallen. Tot volgende week en veel succes met het opzetten van de kerstboom.

Lees meer