Deze week: De nasleep van Firstlook

De komende week lijkt op een soort van tussenweekje, aangezien het een stuk minder druk is dan de vorige weken. Het zou natuurlijk goed kunnen dat het gaat om een stilte voor de storm, maar daarover weten we later pas meer. We beginnen in ieder geval met een kijkje naar het nieuws van de afgelopen week:

- Xbox Live plotseling offline
- Apple kondigt Cards App aan
- Nu al ruim drie miljoen verkopen voor FIFA 12
- PlayStation Network kampt wederom met problemen
- Xbox 720 komt eraan
- Steve Jobs overleden
- Caspian Border beschikbaar voor pc gamers
- Nintendo komt met headset voor Nintendo 3DS
- Mirror's Edge 2 voor Henk en Ingrid
- Geen Red Dead Redemption op pc

Deze week staat vooral in het teken van wat reviews. Peter zorgt voor de review van de game The Gunstringer, een actievolle avonturengame die speelbaar is met Kinect op de Xbox 360. Justin draait deze week totdat hij er duizelig van wordt in de XBLA game Rotastic en schrijft er na afloop (hopelijk) ook nog een review over. Ik ga zelf aan de slag met een andere XBLA game die afkomstig is van ontwikkelaar Team17. De echte kenners weten nu al dat het gaat om het spel Worms: Ultimate Mayhem. Je mag daar deze week een review van verwachten. Naast Worms stort ik me ook nog op de nieuwe basketbal-game van 2K Sports, NBA 2K12. Ten slotte neemt Alex plaats achter het stuur in het langverwachte Forza Motorsport 4, om er daarna een review over te schrijven. Als dat maar goed gaat...

Naast de reviews staan er ook nog een aantal video-items van Firstlook 2011 op het programma. Als je dat nog niet gedaan hebt, is het zeker een aanrader om het eerste en tweede deel nog even te bekijken.

`

- Skylanders: Spyro's Adventure (3DS, Wii, pc, PS3 en X360)
- Farming Simulator 2011 Platinum (pc)
- Pro Evolution Soccer 2012 (pc, PS3 en X360
- Ace Combat: Assault Horizon (PS3 en X360)
- Forza Motorsport 4 (X360)

De vrijdag staat bij ons al tijden in het teken van de column en ook deze week is dat niet anders. Deze keer laat Peter zijn licht schijnen over een op games gebaseerd onderwerp. Daarnaast staan aanstaande zaterdag de Nederlandse gamecharts weer op het programma, die zoals gewoonlijk worden verzorgd door Alex.

Vergeet ook niet mee te doen met de prijsvragen van PES 2012 en X-Men Destiny, want je kunt er weer toffe prijzen mee winnen!

Tot zover deze week voor nu, tot de volgende keer!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?