Deze week: De nasleep van VrijdagTV

Aangezien Alex het in deze periode druk heeft met zijn opleiding (zodat hij de rest van de redactie nog meer zijn eigen wil op kan leggen), heb ik de eer om met jullie de aankomende week door te nemen. Eerst wil ik echter even terugkijken op de vorige week, want die was voor ons (en misschien ook wel voor jullie) best speciaal te noemen.

Afgelopen vrijdag hebben we namelijk de eerste aflevering van de nieuwe rubriek VrijdagTV online gezet. Zowel Robbert, Koen als Alex hebben jullie daarin meegenomen met onder andere besprekingen van trailers en het populairste nieuws van de afgelopen periode. Het is de bedoeling dat deze rubriek één keer in de twee weken online komt. Nee, helaas niet elke week, maar dan hebben jullie tenminste weer iets om naar uit te kijken. We zijn nog steeds benieuwd naar wat je van de eerste (pilot)aflevering vindt, dus commentaar daarop is zeer welkom!

Dan naar deze week. Allereerst zijn er twee previews die worden geschreven door Yan en Ruud. Zij zullen respectievelijk gaan kijken hoe het er op dit moment voor staat met Ghost Recon: Future Soldier en Mass Effect 3. Future Soldier moet de eer van de Ghost Recon serie hooghouden, en gaat dat proberen met behulp van een futuristische setting en meer dan twee miljoen mogelijke wapencombinaties. Mass Effect 3 hoeft eigenlijk niets meer te bewijzen, maar moet er wel zorg voor dragen dat de kwaliteit van de eerste twee delen minstens geëvenaard gaat worden.

Robbert heeft zich gestort op de actievolle vechtgame van Capcom: Asura's Wrath. Wouter heeft ook zijn reviewexemplaar weer binnen, dit keer in de vorm van The Darkness II. Tenslotte zullen we ook weer met een nieuwe 60 seconds komen, dit keer met beelden uit de snowboardgame SSX.

En dan, last but not least, zal Rick ons verblijden met het derde deel in de serie The Way of SEGA (waarvan je ook nog het eerste en tweede deel nog even moet lezen als je dat nog niet gedaan hebt). Dit artikel zal naar alle waarschijnlijkheid volgend weekend verschijnen. De column komt deze week van niemand minder dan Joost; ik ben benieuwd wat hij ons deze keer te vertellen heeft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?