Deze week: De week na de gamescom

Geplaatst: 22 augustus 2011 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Jemig, wat was het de afgelopen week weer een drukte van jewelste. Allereerst werd ons team op de gamescom overdonderd door al het geweld aan games, en daarnaast werden de thuisblijvers getrakteerd op een stortvloed aan nieuws van de beursvloer. Dat het druk was op de gamescom van dit jaar moge dus duidelijk zijn. Geloof je dat niet, dan bewijst dit nieuwsbericht dat wel.

Voor iedereen die de gamescom gemist heeft, volgt hier een overzicht van de belangrijkste nieuwtjes. Vergeet ook niet om de overzichten van de persconferentie van EA en de persconferentie van Sony nog eens te bekijken. Ook het overzicht van de videoitems vanuit Keulen is zonder twijfel het bekijken waard.

- Borderlands 2 is rijk aan actie
- Grand Theft Auto V stond gepland voor 2011
- Nieuwe FIFA Street game aangekondigd voor 2012
- The Secret World van EA komt in april 2012
- PlayStation 3 krijgt nieuwe prijs: 249 euro
- FIFA 13 bevat mogelijkheden met PlayStation Move
- PlayStation Portable voor 99 euro
- Nintendo Wii krijgt nieuw design
- Battlefield 3 is de beste game op de gamescom 2011
- Grand Theft Auto komt naar de Mac
- Verplichte installatie voor consoleversie Deus Ex
- Zet de volgende gamescom alvast maar in je agenda
- De gamescom sluit haar deuren: 'mensen worden onwel

Artikelen deze week op de website

De voornaamste bron van de artikelen van deze week ligt op de gamescom. De games die we daar hebben gecheckt zullen de komende week allemaal voorbij komen, dus je kunt artikelen van onder andere Battlefield 3, The Elder Scrolls: Skyrim, Call of Duty: Modern Warfare 3 en RAGE verwachten.

Naast artikelen van de gamescom zijn er natuurlijk ook nog andere dingen om je op te verheugen. Zo gaan Alex en Yordi op bezoek bij Nintendo, om daar onder andere de game StarFox 3D (uiteraard voor de 3DS) te checken.
Verwacht deze week verder reviews van Deus Ex: Human Revolution, Bastion en het bordspel van de populaire serie Game of Thrones, geschreven door respectievelijk Kevin, Koen en Joost.

Zoals je op de bovenste foto ziet was het enorm druk op de gamescom van dit jaar. Volgens verschillende twitterberichten reden ambulances af en aan om onwel geworden gamers af te voeren.

Releases van deze week

Het is nog steeds zomer en dat betekent dat het qua gamereleases wat schaars is. Desalniettemin komt er deze week een topper uit:

- 26 augustus 2011 - Deus Ex: Human Revolution (PS3, X360, pc)

Vaste prik

Ben je fan van RAGE en wil je graag alles van die game hebben? Doe dan mee aan de RAGE prijsvraag en win een exclusieve muismat! Het enige dat je moet doen, is reageren op dit videoitem.

Tot zover deze week. Veel plezier met gamen!

Lees meer