Deze week: De week van de prijzenkast

Geplaatst: 17 oktober 2011 11:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Gameliner helpt jou graag een handje je prijzenkast te vullen met de tofste games, hier moet je wel iets voor doen natuurlijk. Hier later meer over. We blijven elke week door gaan met het vullen van de site door middel van het laatste nieuws, reviews van recente games en nog meer artikelen van de eerste klasse. Hier zit veel tijd in maar we krijgen het voor elkaar. Ook deze week weer aardig wat content op de site. Hoe lekker is dat je vakantie in gaan?

Laten we eerst even het belangrijkste nieuws doornemen van afgelopen week. Het gevecht met de hackers is nog lang niet voorbij, Sony gaf aan alweer gehacked te zijn(!). Ook was er wat nieuws over een kale knakker, online-passes en heel veel gametrailers die ons tegemoet kwamen. Hieronder even een overzicht:

-Nintendo komt met nieuwe kleur Wii in bundel
-Sony geeft korting op PSP-games op PSV
-Duke Nukem Forever krijgt eerste DLC
-Release trailer voor Dead Rising 2: Off the Record
-Sony bevestigd hack
-Battlefield 3 krijgt online pass
-Skyrim uitspelen in 2 uurtjes
-Daytona USA scheurt naar de consoles
-Catwoman alleen in Batman met online-pass
-Advocaten en vuurbommen in Marvel Vs Capcom 3!
-Transformers: Fall of Cybertron doet aan dinosaurussen
-Halo krijgt ondersteuning van Kinect

Artikelen op de website

Deze week staan er vijf reviews op de lijst. RAGE hebben we al een weekje op kantoor liggen dus het is tijd dat Rens deze week met review hiervan komt. Onze nieuwe redacteur Ruud mag de Xbox Arcade game: Mercury HG reviewen. Eens kijken of zijn lessen Scheikunde een beetje zijn blijven hangen. Onze video-editor met skills, Wouter, heeft een game van nederlandse bodem gespeeld, namelijk Nuclear Dawn op de pc. Peter trekt zijn zwarte ninja-pak aan en hakt wat fruit doormidden in Fruit Ninja Kinect voor de Xbox. Dan als laatste Vincent die een gat in de lucht sprong toen hij te horen kregen dat hij Just Dance 3 kon gaan doen. Zou hij al een keer zijn vrienden hebben uitgenodigd voor een danceparty?

Naast de reviews ook nog twee gespeelds. De eerste is van Joost die de bèta van Battlefield 3 heeft gespeeld. Heeft hij het uiterste uit zijn pc kunnen halen? De andere gespeeld wordt verzorgd door Robbert die Inversion heeft gespeeld op Firstlook een aantal weken geleden.

`

Releases van deze week

- Batman: Arkham City(PS3, X360, pc)
- De avonturen van Kuifje (PS3, X360, pc, 3DS, Wii)
- Farming Simulator 2011 Premium (pc)
- Tetris (3DS)
- Tropico 4 (X360)

Vaste prik

Zoals altijd ook deze week weer de vaste artikelen op de site: Gehaktdag, de nl charts en een nieuwe column waarin gamen centraal staat. Dan nog de prijsvragen, even goed opletten want misschien heb jij binnenkort wel een spiksplintere nieuwe game gewonnen! De PES-prijsvraag loopt zeer snel af, als je hier nog aan mee wil doen moet je dus even opschieten. Als je Forza Motorsport 4 wil winnen, klik je even hier. Daarnaast komt deze week een nieuwe prijsvraag op de site van Batman.

Stay tuned en tot de volgende deze week!

Lees meer