Deze week: De week van de top-releases

Geplaatst: 7 november 2011 11:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Beste gamers, als je hier terecht bent gekomen wil je vast weten wat je deze week kunt verwachten op gameliner. Nou dat kan ik jullie vertellen, maar eerst zoals altijd knal ik er even een nieuwsoverzicht in van afgelopen week met natuurlijk als hoogtepunt de trailer van GTA V:

- God of War vier in de pijplijn?
- Prachtige announce trailer GTA V! Bekijk hem nu!
- THQ niet blij met Grand Theft Auto-dag
- Tom Clancy's Rainbow 6 Patriots komt eraan
- Awesomenauts gaat de strijd aan in februari 2012!
- Joe Danger crosst naar Xbox Live
- Ridge Racer: Unbounded komt volgend jaar
- Namco Bandai kondigt RACE Injection aan
- Klachten over reclamespot van Modern Warfare 3
- LEGO Universe vergaat ook in 2012
- Nintendo werkt aan nieuwe Zelda-game
- 'GTA V komt in mei'

Rick heeft zich gewaagd aan een klassieker, namelijk Tetris. Deze heeft hij gespeeld op de 3DS, zou het nog steeds net zo tof zijn als vroeger? Daarnaast komt er deze week een multiplayer-review en een video-review van Uncharted 3 door Robbert op de site. Nathan heeft 2 XBLA-titels gespeeld, Daytona USA en Guardian Heroes. Hierover weet hij deze week ons iets te vertellen. Yan heeft de DLC Festival of Blood voor inFamous 2 gespeeld. Alex schrijft een preview van LEGO Harry Potter 5-7 jaren. Tevens heeft hij hierover een interview afgelegd. Ik draag ook mijn steentje bij met een review van Renegade Ops. We hopen deze week natuurlijk de langverwachte shooter Modern Warfare 3 op de redactie binnen te krijgen, duimen jullie voor ons?

Deze week erg grote Releases op de planning, zoals Call of Duty: Modern Warfare 3 en The Elder Scrolls V: Skyrim.

- Call of Duty: Modern Warfare 3 (Xbox 360, PlayStation 3, pc, Wii)
- Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi (Xbox 360)
- Shinobi (3DS)
- The Elder Scrolls V: Skyrim (Xbox 360, PlayStation 3, pc)

Natuurlijk ook deze week een Column door Yordi, een NL Charts door Alex en een Gehaktdag door Kevin. De laatste tijd geven we veel prijzen weg en dit bevalt ons wel, dus daarom komen we met een nieuwe prijsvraag. Dit keer in samenwerking met Bethesda van Skyrim, zeker de moeite waard om even te kijken dus! Je kunt ook nog steeds deelnemen aan de Modern Warfare 3-prijsvraag en de winnaar van The Gunstringer-prijsvraag voor Kinect wordt bekendgemaakt.

Tot volgende week!

Lees meer