Deze week: De week van nog meer reviews en prijsvragen

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De artikelen blijven maar komen. Afgelopen week waren het vooral Previews en Gespeelds, deze week zijn het vooral Reviews. Hier komen we later nog op terug. Eerst het belangrijkste nieuws van afgelopen week. Deze week was de Tokio Game Show volop aan de gang, daarom kom je ook wat nieuws daarover tegen:

- Max Payne op zakformaat
- Eerste Dead Island DLC verschijnt later deze maand
- Activision wint rechtszaak
- EA en Starbreeze kondigen Syndicate aan
- Dead or Alive 5 komt in 2012
- Max Payne 3 komt met haar eerste trailer
- Eerste gameplay trailer van F1 2011 op de PSV
- Eerste trailer Oddworld: Stranger's Wrath HD
- El Shaddai: Ascension of the Metatron komt naar Android
- Valve niet geïnteresseerd in handheld-gaming
- De PlayStation Vita is regiovrij

Artikelen deze week op de website

Ik gaf het daarnet al aan. Deze week komen er weer een hoop artikelen online. Wouter schrijft een gespeeld van Sonic Generations, zou Sonic na al die jaren nog steeds boeiend genoeg zijn om mee te spelen? Daarnaast schrijft deze jongeman een Preview van Ace Combat: Assault Horizon.

Zet je schrap voor de Reviews die nu gaan komen. We beginnen natuurlijk met El Shaddai: Ascension of the Metatron. Deze wordt verzorgd door Peter. Justin en Yordi hebben iets met 3-tjes, zij schrijven namelijk een Review van Gears of War 3 en Arcana Heart 3. Alex zet zijn helm op en racet met zijn Formule 1-auto iedereen voorbij in F1 2011. Wouter gaat het druk hebben, naast de Gespeeld en Preview zorgt hij voor een Review van Bodycount. Als laatste Kirby Mass Attack en TrackMania 2: Canyon, deze worden beiden gereviewd door Rick. De laatste drie reviews zijn onder voorbehoud.

Releases deze week

- Gears of War(Xbox 360)
- Arcana Heart 3 (PlayStation 3)
- F1 2011 (Xbox 360, PlayStation 3, pc)

Vaste prik

Deze week kun je nog meedoen aan de prijsvraag waar je de game van Nederlandse bodem kan winnen, namelijk Youda Legend: The Curse of the Amsterdam Diamond. Ook kun je kans maken op Gears of War 3 als je meedoet aan deze prijsvraag. Deze week ook weer een nieuwe column en de nl charts door Alex.

Lees meer